ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Λεωφορείο στη διάθεση των φιλάθλων για τα Περιβόλια – Ευχαριστήριο προς το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων για τη μεταφορά τους προς και από το γήπεδο των Περιβολίων θα έχουν οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Super League 2, αύριο Κυριακή 5/11 στις 15:00 με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

To Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά και θέλοντας να συμβάλει στη συσπείρωση γύρω από την ομάδα της πόλης μας, αποφάσισε να δρομολογήσει λεωφορείο για το γήπεδο των Περιβολίων με αφετηρία την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η ΠΑΕ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων για την πρωτοβουλία της να στηρίξει την ομάδα μας και να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους.

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:

ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ – ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ στις 14:15 και

ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ – ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ στις 17:00.

ΣΗΜ.: Όσοι από τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη αστική γραμμή για την μετακίνησή τους από και προς την Δημοτική Αγορά, με την επίδειξη του εισιτηρίου του αγώνα ή του εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

26 Νοέ 2022

Λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ και πάλι στη διάθεση των φιλάθλων για τα Περιβόλια  

06 Νοέ 2022

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα (video)

05 Νοέ 2022

Ετοιμα τα Περιβόλια για την πρεμιέρα – Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Χανίων

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz