ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η συνέντευξη Τύπου από τα Περιβόλια

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Πετράκη ήταν η εξής: «Το παιχνίδι δε σηκώνει ιδιαίτερο σχολιασμό, το σκορ τα λέει όλα. Η διαφορά των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος φάνηκε ότι ήταν μεγάλη, όσον αφορά την ποιότητα. Αυτό που κρατάω είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη, όπως ήταν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε τη φετινή μας πορεία και σίγουρα η σημερινή νίκη μέχρι και το επόμενο ματς μας αφήνει πάρα πολύ ευχαριστημένους.

Από αυτό το βήμα, επειδή είναι η τελευταία φορά και το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα μας για φέτος θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα που αφορούν την ομάδα.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Χανίων, όσοι ήταν αυτοί που ήταν κοντά μας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και μας υποστήριξαν, γιατί όσοι κι αν ήταν – σε αριθμό μπορούσαν να ήταν και περισσότεροι – τους ευχαριστούμε πολύ. Δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους, για τη δουλειά σας, για τον τρόπο σας, για τη στήριξή σας στην ομάδα από το δικό σας πόστο, όπου κι αυτό σίγουρα μας βοήθησε όσον αφορά την ομάδα. Τρίτον δεν έχω αναφερθεί ξανά, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου και αυτοί είναι ο άμεσος συνεργάτης μου ο κ. Τάτσης, ο γυμναστής της ομάδας ο κ. Βαρδάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Λεκίδης. Η βοήθειά τους προς εμένα και όλοι γενικά σαν τιμ κάναμε το καλύτερο δυνατό για τη φετινή χρονιά και αυτήν την ομάδα. Επίσης θα πρέπει να αναφέρω και την πολύ μεγάλη συνεισφορά σε όλα τα επίπεδα του κ. Τουλουπάκη, πραγματικά η συνεργασία μας ήταν άψογη και νομίζω ότι η βοήθειά του στην καθημερινότητά μας έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη και μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας σε υψηλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα άφησα τα δύο τελευταία. Το ένα έχει να κάνει με τη διοίκηση και τον πρόεδρο, που νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα πλαίσια και αυτό φάνηκε και μέσα από την εικόνα και την πορεία της ομάδας. Κλείνοντας, αν και αυτό θα το αναφέρω ξανά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Πραγματικά αυτά τα παιδιά σε όλη τη χρονιά, η πορεία τους, η σταθερότητά του, το κίνητρό τους, η “φλόγα” τους και η λέξη που τους είπα και μέσα στ’ αποδυτήρια, που πραγματικά δεν μετριέται, είναι η ηθική ικανοποίηση που εγώ παίρνω σαν προπονητής τους και η περηφάνια που νιώθω γι’ αυτούς μέσα από την εξέλιξή τους και την πορεία τους. Με ικανοποιεί πάρα πολύ και σίγουρα αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ζητώ συγνώμη αν κάτι ξέχασα να αναφέρω. Η ομάδα αυτή όπως έχει δομηθεί το μέλλον της ανήκει».

Για το αν είναι νωρίς να γίνει λόγος για ανανέωση της συνεργασίας: «Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς. Τα πράγματα σιγά-σιγά θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ροή, όσον αφορά τα θέματα της ομάδας. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση, οπότε δεν μπορώ να αναφέρω κάτι σε αυτό».

Για το αν ήταν η τελευταία “παράσταση” και του Γ. Πετράκη στο γήπεδο αυτό: «Όχι, δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό τώρα. Θα περιμένουμε τη συνάντηση με τον πρόεδρο. Εγώ από τη δική μου πλευρά το είχα πει κι όταν ήρθα. Δεν πρέπει να είχαμε παίξει επίσημο παιχνίδι ακόμα. Στην ουσία είμαι ευγνώμων σε ανθρώπους που μου έδωσαν μία ευκαιρία για να μπορέσω να παρουσιάσω τη δουλειά μου και το έργο μου και σίγουρα τα αισθήματα που τρέφω προς την ομάδα και τη διοίκηση είναι πολύ καλά και πολύ θετικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Για το πόσο ανεβαίνει ο πήχης για τη νέα χρονιά με δεδομένη την 4η θέση και σε περίπτωση που ανανεώσει: «Είτε είναι, είτε δεν είναι ο Γιώργος Πετράκης, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό, η ομάδα οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει είναι πάρα πολλές. Έπεται μία δύσκολη χρονιά, διότι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος πάντα είναι απαιτητικός και σαν άνθρωποι ό,τι κι αν έχουμε θέλουμε πάντα το καλύτερο. Κατά τη γνώμη μου η βάση έχει μπει για τη συγκεκριμένη ομάδα και αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Οπότε πάνω σε αυτόν τον άξονα θα ήταν καλό να κινηθεί η συγκεκριμένη ομάδα, όσο αυτό είναι δυνατό».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αντώνης Καραγεώργης δήλωσε τα εξής: «Κλείσαμε φέτος τα παιχνίδια μας στην έδρα μας με τον καλύτερο τρόπο, με έναν εμφατικό τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που από την αρχή με έναν “μαγικό” τρόπο “δεθήκαμε” όλοι πολύ γρήγορα. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να πάμε στην Καλλιθέα και να κλείσουμε με νίκη το τελευταίο μας παιχνίδι για τη σεζόν».

Για τις συμμετοχές που πήρε στο τέλος και για τους δικούς του στόχους: «Άργησα λίγο να πάρω παιχνίδια, είχα κι έναν τραυματισμό στην αρχή που με άφησε λίγο πίσω, αλλά κοιτάμε ομαδικά, δεν κοιτάμε ατομικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση».

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική. Εμείς ήρθαμε εδώ πέρα, μετά από ένα παιχνίδι που παίξαμε στην Καλαμαριά, πάλι με τον ίδιο τρόπο, ως επί το πλείστον με νεαρούς παίκτες, με παίκτες από την Κ20, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, δε φέραμε κανέναν βασικό μαζί μας. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που πετύχαμε τον στόχο της σωτηρίας και ήταν επιλογή μας να πάμε με νεαρά παιδιά στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος γνωρίζαμε και το ρίσκο. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί όταν είσαι 17, 18, 19 χρονών αν μη τι άλλο πρέπει να αντιπαρατάξεις πάθος, διάθεση, να κερδίσεις μονομαχίες, να παλέψεις και όχι να χάνεις με κάτω τα χέρια. Σίγουρα και οι παίκτες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και εγώ έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Είναι δύσκολο να μπορέσεις να σταθείς στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League. Θέλουν πολλή δουλειά τα παιδιά και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι και το τελευταίο, μέσα στην έδρα μας με την ΑΕ Καραϊσκάκης, να τελειώσουμε τη χρονιά – που ήταν άκρως επιτυχημένη για εμάς – με μία νίκη μέσα στο γήπεδό μας, ώστε να δώσουμε έστω μια χαρά στους φιλάθλους μας. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικός και στον Γιώργο Πετράκη για την πορεία τη φετινή. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz