ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η συνέντευξη Τύπου από τα Περιβόλια

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Πετράκη ήταν η εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, διότι σήμερα πραγματικά έγινε ένας ωραίος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό, ήμασταν σε κάποια κομμάτια πάρα πολύ καλοί όσον αφορά την κατοχή στο δικό μας μισό και το πώς καταφέραμε να περιορίσουμε αισθητά τη Δόξα Δράμας σαν ομάδα, αλλά είχαμε ένα μικρό υπόλοιπο όσον αφορά την τελική ενέργεια και κοντά στην αντίπαλη εστία παρότι φτάσαμε αρκετές φορές δεν καταφέραμε να κάνουμε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Το ίδιο ισχύει και για την απέναντι πλευρά, διότι στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα, είχαμε και πάλι τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και νομίζω ότι φανήκαμε περισσότερο απειλητικοί, καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ, χάσαμε και 1-2 καλές ευκαιρίες και όλο αυτό μας κάνει και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το περισσότερο που με χαροποιεί είναι ότι βλέπω ότι η ομάδα, και με βάση τον σχηματισμό που τώρα παίζουμε, έχει εξελιχθεί, έχουμε γίνει αρκετά καλοί σε κάποια πράγματα που εμείς θεωρούμε πολύ σημαντικά. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών που έχω κι εγώ στα χέρια μου και πραγματικά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Δόξας και σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση».

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων της Super League και αν το “παρακολουθεί” η ομάδα: «Στο μόνο που μπορώ να τοποθετηθώ είναι αυτό που αφορά τη δική μου δουλειά. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Βλέποντάς το απ’ έξω αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα μας κάνει το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα ώστε να είμαστε καλά ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά την 4η θέση, όπως έχω ξαναπεί εμείς τώρα πλέον έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο, που ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία κι η ομάδα δείχνει ότι πραγματικά πλέον μπορεί και πιο απελευθερωμένα να “κυνηγήσει” ό,τι καλύτερο. Το ό,τι καλύτερο για εμάς είναι σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε αυτή την εικόνα, να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους και το τι θα καταφέρουμε στο τέλος θα το δείξει η πορεία».

Ο αμυντικός της ομάδας μας Άγγελος Ζιούλης δήλωσε τα εξής: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη για πολλούς λόγους, κυρίως γιατί η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Στο αγωνιστικό μέρος κυριαρχήσαμε πλήρως και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, μέχρι και το 2-0. Καταφέραμε να περιορίσουμε τη Δόξα Δράμας, η οποία δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου. Από το 2-0 κι έπειτα αναγκαστικά κλειστήκαμε κι εμείς λίγο πίσω, ωστόσο δεν κινδυνεύσαμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα, γιατί ήταν μια σπουδαία νίκη».

Για τη Δόξα Δράμας λόγω πίεσης χρόνου για την αναχώρηση της αποστολής μίλησε μόνο ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου, αναφέροντας τα εξής: «Χάσαμε το σημερινό παιχνίδι και θα έλεγα, για να είμαι αντικειμενικός, ότι η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας δημιούργησε κάποια ευκαιρία ο αντίπαλος, το ματς ήταν ισορροπημένο, αλλά εμείς δεν είχαμε τις ανάλογες εμφανίσεις του παρελθόντος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο αντίπαλος και πέτυχε δύο γκολ. Προβήκαμε σε κάποιες αλλαγές και είχαμε σε όλη αυτή τη διαδικασία και μία αναγκαστική αλλαγή του Κάσες, που ανέτρεψε τα δεδομένα. Καταφέραμε και μειώσαμε, δημιουργήσαμε και 1-2 ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από το 70′ μέχρι το 90′, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να αλλάξουμε την εικόνα και τη ροή του παιχνιδιού. Ίσως το αρνητικό περιστατικό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα μας να επηρέασε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές κατά την προσωπική μου άποψη, γιατί ήταν η χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που είμαι εδώ».

Για το δικό του σχόλιο για το συμβάν: «Θεωρώ ότι αυτό το περιστατικό προσωρινά ίσως τους επηρέασε. Εμείς βέβαια θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προχωρήσουμε. Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, εγώ ήρθα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ρώτησα τους αρμόδιους σε δύο διαφορετικές περιόδους, πριν και μετά τη μεταγραφική περίοδο, αν υπάρχει πρόβλημα υπεραριθμίας χρησιμοποίησης ξένων παικτών και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άρα όπως καταλαβαίνετε δεν έχω καμία ευθύνη, ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε συνθεσιακά».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz