ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η συνέντευξη Τύπου από τα Περιβόλια

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ομάδας μας με τα Τρίκαλα.

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, Αλέκου Βοσνιάδη, ήταν η εξής: «Μία σπουδαία νίκη για εμάς. Τρεις βαθμοί απέναντι σε μία ομάδα που “καιγόταν” και έπρεπε από αυτό το παιχνίδι να πάρει κάτι πάση-θυσία. Είχαμε την υπομονή, μεγάλη θέληση από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και ήμασταν πρώτοι σε όλες τις φάσεις, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μία τελική πάσα, μία καλή τελική ενέργεια θα μπορούσε να μας δώσει τη λύση, αλλά έληξε έτσι (0-0) το ημίχρονο.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε μεγάλο τετ-α-τετ και από εκεί και μετά αρχίζουν και παίζουν άλλα πράγματα, με την κακοκαιρία πάνω από το κεφάλι μας, με το να μην είμαστε εύκολοι στο να δεχθούμε κάποια φάση και από εκεί που κυνηγάμε και έχουμε το παιχνίδι στα χέρια μας να τρέχουμε να το σώσουμε. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε στο επιθετικό και αμυντικό μας κομμάτι, δεν παρασυρθήκαμε, δείξαμε την υπομονή που έπρεπε, με ένα μικρό χρονικό διάστημα που δεν ήμασταν καλοί – κάνα δεκάλεπτο στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου – και δεν κρατήσαμε την μπάλα, με αποτέλεσμα να τη μεταφέρει ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Νομίζω όμως ότι στο τέλος με την υπομονή που είχαμε και τη διάθεση που δείξαμε μας έδωσε τη φάση και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια μας. Βάζουμε δύο ομάδες ακόμη από κάτω και “ξεκολλήσαμε” από τη 10η θέση.

Είναι πολύ σημαντικό, έχοντας παραπάνω ομάδες πλέον από κάτω μας, να είμαστε πιο ήρεμοι και να κοιτάζουμε ήρεμα παιχνίδι-παιχνίδι για να πετύχουμε αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, καλύτερο πλασάρισμα, γιατί έχουμε τις δυνατότητες, αλλά και πολύ καλή προετοιμασία ομάδας για να πετύχει τον στόχο και να βλέπει την επόμενή της μέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι κατάθεση ψυχής αυτό που έκαναν. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Για τον στόχο της ομάδας: «Είναι το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Ηδη δείχνουμε ότι είμαστε μία ομάδα η οποία και τα παιχνίδια που χάνει τα παίζει στα “κόκκινα” και σε αρκετά από αυτά που δεν πήραμε βαθμούς αδικούμαστε. Εχουμε αλλάξει γενικά πρόσωπο και το βλέπουμε βαθμολογικά και από συγκομιδή και από τρόπο παιχνιδιού. Στόχος λέω και πάλι είναι το κάθε επόμενο παιχνίδι και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και από εκεί και μετά να μας δοθεί πιο νωρίς από το τέλος η δυνατότητα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και την επόμενη χρονιά, για να αρχίσουμε να οργανώνουμε πράγματα τα οποία θα μας βρουν έτοιμους στο ξεκίνημα της επόμενης. Είναι λίγο νωρίς αυτό που λέω, αλλά ο στόχος των καλύτερων θέσεων και της απομάκρυνσης από τις επικίνδυνες θέσεις είναι για να βάζουμε και τις βάσεις για την επόμενη χρονιά».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αλέξανδρος Καραγιάννης, δήλωσε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πρώτα απ’ όλα θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε ένα μέλος της ομάδας, στον φροντιστή μας τον Αποστόλη και την οικογένειά του, γιατί πέρασε δύσκολες μέρες χάνοντας ένα τόσο κοντινό του πρόσωπο (τη μητέρα του). Θέλουμε να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη, γιατί στάθηκε δίπλα μας παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούσε και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο από τη βροχή που έριχνε το τερέν δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Εμείς μπορώ να πω ότι το θέλαμε λίγο παραπάνω από τον αντίπαλο, το “ψάξαμε” περισσότερο και δικαιωθήκαμε με ένα γκολ».

Ο προπονητής των Τρικάλων, Μίλος Κόστιτς, δήλωσε τα εξής: «Μετά από ένα τέτοιου είδους παιχνίδι δεν μπορώ να πω κάτι έξυπνο. Οι παίκτες μου έδωσαν την καρδιά τους μέσα στο γήπεδο. Ημασταν πολύ καλά τακτικά, αλλά όταν χάνεις 5-6 κλασικές ευκαιρίες και δε βάζεις γκολ είναι αδύνατο να κερδίσεις. Είμαι χαρούμενος γιατί σε ένα μικρό χρονικό διάστημα οι παίκτες μου μπορούν να μπουν στον δρόμο που θέλω εγώ να παίξουν και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε ίσως την τύχη που μας λείπει, θα βγάλουμε την ποιότητά μας και θα μαζέψουμε τους πόντους που είναι απαραίτητοι».

Ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, Βαγγέλης Γκότοβος, δήλωσε τα εξής: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτή την τεράστια προσπάθεια. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν πολύ βελτιωμένοι. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και το καταφέραμε, αλλά υστερούσαμε στο τελείωμα της φάσης. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ σε ανύποπτη στιγμή, από αδράνεια. Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν μπορέσαμε. Είμαστε σε ένα δρόμο που μπορεί να ανακάμψει η ομάδα και να σώσουμε την παρτίδα έστω και αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz