ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η πρώτη επίσκεψη του Δικτύου Ακαδημιών στα φιλόξενα Σφακιά

Η πρώτη επίσκεψη του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Α.Γ.Σ. Σφακίων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/10).

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ξηρουχάκης, μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Αμανατίδη και τον τεχνικό διευθυντή του Δικτύου Βασίλη Παπαδάκη βρέθηκαν στα φιλόξενα Σφακιά, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από τους ανθρώπους της Ακαδημίας, η οποία εδώ και λίγο διάστημα έχει ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Η πρώτη επίσκεψη του Δικτύου Ακαδημιών στα όμορφα και πάντα φιλόξενα Σφακιά ήταν η γνωριμία με τους μικρούς αθλητές της περιοχής. Η αγάπη και το μεράκι του προπονητή Μανώλη Τζωρτζάκη και το ενδιαφέρον της προέδρου Χρυσής Νικηφοράκη, των μελών του ΔΣ και των κατοίκων της περιοχής,  διατηρούν αυτή την αθλητική κυψέλη και πραγματικά επιτελούν ένα σπουδαίο από πολλές απόψεις έργο.

Οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Παπαδάκης πήραν μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων Κ6 ως και Κ12, με τα παιδιά να δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό και διάθεση, σε μια σίγουρα διαφορετική εμπειρία. Ο Γιώργος Αμανατίδης, με τη σπουδαία διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μοίρασε αυτόγραφα σε παιδιά και… γονείς, καθώς η παρουσία του στο γήπεδο των Σφακιών, ήταν μια στιγμή πολύ ιδιαίτερη.

Στο τέλος των προπονήσεων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργος Ξηρουχάκης, πρόσφερε στον  Α.Γ.Σ. Σφακίων μια φανέλα της πρώτης ομάδας των Χανίων με υπογραφές όλων των παικτών.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Ξηρουχάκης αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η ΠΑΕ Χανιά στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον νομό Χανίων, σε συνδυασμό με την κοινωνική του διάσταση, σε συνεργασία με τις τοπικές ομάδες και Ακαδημίες.

Παράλληλα χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεργασία με την ομάδα των Σφακίων, καθώς στην απομακρυσμένη αυτή περιοχή το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Α

Η επίσκεψη αυτή θα έχει συνέχεια, με στόχο την εξέλιξη σε οργανωτικό και τεχνικό επίπεδο της Ακαδημίας και την παροχή έξτρα κινήτρων στα παιδιά της περιοχής. Οι άνθρωποι της ομάδας, αφού εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την είσοδο στο Δίκτυο Ακαδημιών, αλλά και για την “ιστορική” επίσκεψη – όπως τη χαρακτήρισαν – διά της προέδρου κ. Νικηφοράκη παρέδωσαν λάβαρα και κασκόλ στους εκπροσώπους της ΠΑΕ.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ένα δείπνο με παραδοσιακά φαγητά και εκλεκτούς μεζέδες, στο οποίο – εκτός της φιλόξενης διάθεσης της διοίκησης του Α.Γ.Σ. Σφακίων και της φιλικής ατμόσφαιρας που υπήρχαν – συζητήθηκαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα για την εξέλιξη της συνεργασίας, το παιδικό ποδόσφαιρο και την επιρροή του στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών, με τον προπονητή Μανώλη Τζωρτζάκη να τονίζει πως είναι χαρακτηριστική η επιτυχής εκπαίδευση και ο συνδυασμός σχολείο-ποδόσφαιρο, καθώς και η  εισαγωγή των παιδιών της περιοχής, που ήταν μέλη των Ακαδημιών, σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Επισκέψεις επίσης υπήρξαν στην προπόνηση της Κ19 στο Βαρύπετρο και στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών Θησέας-ΑΟΠ στη Χαρωδιά, ενώ θα υπάρξουν και σε Μοναχή Ελιά (Κρ. Αστέρας – ΑΟΧ) και Ακρωτήρι (Πανακρωτηριακός – ΕΘΚ – Λέοντες).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Ιούλ 2024

Ο Αντώνης Μαρκάκης Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος – Marketing της ΠΑΕ

22 Ιούλ 2024

Νέο απόκτημα ο Φλοσάρντ Μάλτσι

22 Ιούλ 2024

Σήμερα (22/7) η πρώτη συγκέντρωση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz