ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι προπονήσεις για τις Elite 2006 και 2007

Οι δράσεις για το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Την Τρίτη (28/01) πραγματοποιήθηκε η προπόνηση για την Elite 2006, στο αθλητικό κέντρο Elpisniki, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζερβουδάκη, ο οποίος αποτελεί το νέο μέλος στο προπονητικό τιμ του Δικτύου, ενώ μία ημέρα μετά στον ίδιο χώρο έγινε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της Elite 2007.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ELITE 2006

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Βασίλης Παπαδάκης παρουσίασε στα παιδιά της Elite 2006 τον προπονητή Γιώργο Ζερβουδάκη, ενώ το “παρών” στην προπόνηση έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά και διοικητικός υπεύθυνος για το Δίκτυο, Γιώργος Ξηρουχάκης. Στην προπόνηση συμμετείχαν και παιδιά από την Ακαδημία Θησέας-ΑΟ Περιβολίων, τα οποία συνόδευσε ο Τεχνικός Διευθυντής τους Σταύρος Λάκκας.

Η “ΠΡΩΤΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ELITE 2007

Τα επιλεγμένα παιδιά από τις Ακαδημίες του Δικτύου, που έχουν γεννηθεί το 2007, συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή των τμημάτων Elite, Γιώργου Ζερβουδάκη. Στα παιδιά μίλησε μετά από το τέλος της προπόνησης ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Βασίλης Παπαδάκης, για τον σκοπό δημιουργίας και τον τρόπο λειτουργίας αυτών των τμημάτων, που θα εξειδικεύσουν την προπόνηση στις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού, σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο. Σε αυτή τη διαδικασία περιλαμβάνονται και ατομικές προπονήσεις.

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ξανά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά και διοικητικός υπεύθυνος για το Δίκτυο Γιώργος Ξηρουχάκης. Στο Elpisniki κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν και οι προπονητές Σταύρος Λάκκας, Γιώργος Κατωτικίδης και Γιάννης Τσικουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz