ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η προπόνηση του Σαββάτου

Λόγω επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου στο προπονητήριο της ομάδας μας από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου έγινε στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας 65′ και το πρόγραμμα της προπονητικής μονάδας περιείχε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και μυϊκή συναρμογή στην προθέρμανση. Το κυρίως μέρος είχε ως θέμα την υποομαδική συνεργασία παικτών όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη, εκτελώντας άσκηση με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες πριν το κυρίως μέρος της προπόνησης αλλά και μετά έκαναν ατομική προπόνηση στον φυσικό χλοοτάπητα υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Λεκίδη.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Ξύδα, που προφυλάχθηκε προληπτικά και δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και πραγματοποιείται σταδιακά η επανένταξή του.

Την Κυριακή (31/12) είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, με το πρώτο μέρος να γίνεται στο προπονητήριο και το δεύτερο (οικογενειακό δίτερμα με την Κ19) στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ενώ την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει ρεπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30 Μαρ 2023

Συμφωνία με Γιάννη Ταουσιάνη

30 Μαρ 2023

Με το βλέμμα στην Επισκοπή

26 Μαρ 2023

“Λευκή” ισοπαλία στην Πάτρα – Άδικο το 0-0 για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ