ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η παρουσίαση της Κ19

Ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί την εφετινή χρονιά η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Χανιά.

Με ένα πλήρως ανανεωμένο ρόστερ και υπό την καθοδήγηση του πολύ έμπειρου Μάρκου Ασλαματζίδη και των ικανών συνεργατών του, η ομάδα μας προετοιμάζεται και περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2 που αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα μας τοποθετήθηκε στον 4ο Όμιλο μαζί με Ιωνικό, Athens Καλλιθέα, Αιγάλεω και Γιούχτα που θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Το ξεκίνημα θα γίνει με αγώνα εκτός έδρας απέναντι στο Αιγάλεω. 

Παράλληλα η ομάδα μας εφέτος αποφασίστηκε να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Χανίων προκειμένου οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν όσο το δυνατό περισσότερες αγωνιστικές παρουσίες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η ΠΑΕ Χανιά, πιστή στην αποστολή της να στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να βοηθάει στην εξέλιξή τους, όπως άλλωστε έχει πράξει τα τελευταία χρόνια με την προώθηση στην Α’ ομάδα αρκετών παικτών, προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να καλλιεργήσει το ταλέντο των νέων παικτών και να τους προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για την επόμενη ημέρα.

Η ΠΑΕ Χανιά, παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον στο πρωτάθλημα της Super League 2 σε πολλές των περιπτώσεων δεν μπορεί να θεωρηθεί ως το ιδανικό, δεν σταματάει να επενδύει στους νέους ποδοσφαιριστές και στοχεύει πάντα στην ανάδειξη γηγενών παικτών. Τρανή απόδειξη αποτελεί η προώθηση το περασμένο καλοκαίρι τριών ποδοσφαιριστών από την Κ19 της περασμένης χρονιάς.

Για το νέα ξεκίνημα της ομάδας Νέων ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά και υπεύθυνος λειτουργίας των τμημάτων υποδομών, Γιώργος Ξηρουχάκης, σημειώνει: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει στο σύλλογο τον Μάρκο Ασλαματζίδη και τους συνεργάτες του, όπως και τα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ της νέας ομάδας μας και τους εύχεται υγεία, επιτυχίες και καλή δουλειά. Πιστεύουμε απόλυτα και σε υπερθετικό βαθμό στις ικανότητες και το ταλέντο, προπονητών και ποδοσφαιριστών, και πιστεύουμε ακράδαντα ότι και εφέτος, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν στο δρόμο μας, η ΠΑΕ Χανιά θα παρουσιάσει μια ομάδα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.
Στόχος μας είναι, καταρχάς τα παιδιά να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους και μέσα από την ομάδα, με την βοήθεια των καταξιωμένων προπονητών τους, να εξελιχθούν και να βελτιωθούν τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως προσωπικότητες. Η ΠΑΕ Χανιά έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα της με ιδιαίτερη προσοχή στην ομάδα Νέων και όπως έχει αποδείξει ήδη, κάθε χρόνο ανταμείβει κάποια παιδιά με επαγγελματικό συμβόλαιο, δίνοντάς τους τη δυνατότατα να ανέλθουν στην πρώτη ομάδα και να γίνουν μέλη αυτής.

Είναι πραγματικότητα ότι θα θέλαμε ένα πιο ανταγωνιστικό και αξιόπιστο πρωτάθλημα Νέων σε επίπεδο Super League 2, αλλά δυστυχώς η διοργανώτρια δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ Χανιά για μια πιο αξιόλογη και δυνατή διοργάνωση που θα έδινε το κίνητρο σε ακόμα περισσότερα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτή», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Υπό αυτές τις συνθήκες, η ΠΑΕ αποφάσισε παράλληλα με το πρωτάθλημα της Super League 2, η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας Χανίων προκειμένου οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια. Αφού ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΧ για την αποδοχή της ομάδας μας στις διοργανώσεις της, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο απώτερος στόχος είναι η ομάδα μας να διεκδικήσει, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν στο μέλλον, την άνοδό της στις παραπάνω τοπικές κατηγορίες. Επίσης στα προσεχή σχέδια της ΠΑΕ είναι η αναδιοργάνωση του πρότζεκ του δικτύου Ακαδημιών που θεωρούμε ότι λειτούργησε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και πλέον ήρθε η στιγμή να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Σύντομα σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου το οποίο μέχρι σήμερα προσέφερε τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να είναι μέλη του και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες».

Καταλήγοντας, ο κ. Ξηρουχάκης τονίζει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Διοίκηση του Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου για την παραχώρηση του γηπέδου και την άριστη φιλοξενία που παρέχει στα μέλη της ομάδας μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σωματεία που στάθηκαν στο πλευρό μας και συναίνεσαν στην παραχώρηση παικτών, όπως την ομάδα του Ηρακλή Νεροκούρου με την οποία από εφέτος έχουμε στενή συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά και τα σωματεία Αρης Σούδας, Μινώταυρος, Γρανίτης, Δόξα Π., Αστέρας Ρεθύμνου και Ιδομενέας».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας μας, Μάρκος Ασλαματζίδης υπογράμμισε: «Προσπαθούμε να χτίσουμε τις βάσεις για μια ομάδα που θα μπορεί να αντιπροσωπεύει επάξια τα Χανιά στο πρωτάθλημα της κατηγορίας. Με όρεξη και μέσα από καθημερινά σκληρή δουλειά, ευελπιστούμε ότι θα ετοιμάσουμε μια αξιόλογη ομάδα η οποία θα χαίρεται τη συμμετοχή της σε όποια διοργάνωση κι αν λαμβάνει μέρος. Η βασική μας επιδίωξη όμως, είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά ατομικά και να τα προετοιμάσουμε ώστε να πετύχουν τον στόχο που έχουν στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να τους δείξουμε το ποδόσφαιρο… των μεγάλων και να τα βοηθήσουμε να κάνουν το βήμα παραπάνω στη καριέρα τους. Σκοπός μας είναι η ομάδα μας να αποτελέσει ένα σκαλί για την καριέρα τους και να τους προσφέρει τα εφόδια που χρειάζονται για να πετύχουν αυτό που ονειρεύονται. Παράλληλα, μέσα από την ατομική βελτίωση του κάθε ποδοσφαιριστή, θα ανεβαίνει επίπεδο συνολικά και η ομάδα η οποία θεωρώ ότι διαθέτει πολλές δυνατότητες και αρετές».

Το ρόστερ της ομάδας μας

Τζανάκης Νίκος – Τερματοφύλακας
Βουτσάς Μίλτος – Τερματοφύλακας
Βενέτης Αλέξανδρος – Αμυντικός
Καλογερής Ανδρέας – Αμυντικός
Σκοπελίτης Κώστας – Αμυντικός
Σπάχο Μάρτιν – Αμυντικός
Κανιαμός Σταύρος – Μέσος
Μπίτι Κριστιάν – Μέσος
Τσακίρης Στέλιος – Μέσος
Πετράκης Γιάννης – Μέσος
Κατσιάς Γιάννης – Μέσος
Εσπιαλίδης Δημήτρης – Μέσος
Μπασάκης Γιώργος – Μεσοεπιθετικός
Σπανουδάκης Ανδρέας – Μεσοεπιθετικός
Λαδάς Αγγελος – Επιθετικός
Κοκκινάκης Παναγιώτης – Επιθετικός

Με την ομάδα μας προπονούνται επίσης και αναμένεται να ενταχθούν σε αυτή από τον Ιανουάριο οι εξής ποδοσφαιριστές:

Πλανάκης Μανώλης – Αμυντικός
Μανασύγιεβιτς Αλέξανδρος – Αμυντικός
Τσατσαρής Γιάννης – Μέσος

Δείτε εδώ αναλυτικά το ρόστερ με τις φωτογραφίες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

22 Μάι 2024

Με φιλικό ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ομάδα «Elite» του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

12 Μάι 2024

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Κ19

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz