ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η ΠΑΕ Χανιά στις δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ Χανιά συμμετείχε σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Πανελλήνιας – Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν στο Ενετικό λιμάνι Χανίων η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και τα Γραφεία Φυσικής Αγωγής, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Χανίων, περιελάμβαναν δράσεις παρουσίασης αθλημάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Χανιά εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Καλογεράκη, Γιώργο Μάναλη και Ορέστη Κατσούρρι, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουλουπάκη και το μέλος της διοίκησης Λευτέρη Μπουζάκη.

Η δράση είχε ως σκοπό την επαφή με διάφορα αθλήματα, την αλληλεπίδραση των μαθητών και κυρίως την ανάδειξη της θεμελιώδης σημασίας της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού. Οι ποδοσφαιριστές μας με την συμβολή μελών του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Χανίων, έκαναν σε μαθητές Δευτεροβάθμιας μια μικρή επίδειξη σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν μαζί τους. Δεν δίστασαν μάλιστα να δοκιμάσουν τα ταλέντα τους και σε άλλα αθλήματα, όπως η τοξοβολία. 

 

Ανάλογες δράσεις έγιναν και στον Ταυρωνίτη του δήμου Πλατανιά, όπου η ΠΑΕ Χανιά εκπροσωπήθηκε από τους ποδοσφαιριστές Βενιζέλο Πενταράκη, Κυριάκο Μαζουλουξή, Μιχάλη Κουκουράκη, Μάνο Βόρφι και Ιβάν Μιούλερ όπως και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργο Γουνελά. Οι ποδοσφαιριστές μας μίλησαν, αλλά και έπαιξαν με παιδιά Δημοτικών Σχολείων σημειώνοντας την σημασία του αθλητισμού και της άσκησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz