ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη

Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην Καλλιθέα ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Όσον αφορά το ματς θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Αναφέρομαι πρώτα στην Καλλιθέα γιατί πραγματική η προσπάθειά της ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Τα παιδιά παρά τη βαθμολογική τους θέση έπαιξαν και τα έδωσαν όλα και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εγώ είδα μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο έκανε πολύ καλά πράγματα και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ, κυρίως από στατικές φάσεις και ίσως εκεί εμείς σταθήκαμε λίγο τυχεροί. Όμως από την άλλη πλευρά, παρότι δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης που πιάνουμε συνήθως και ίσως είχε να κάνει και ο παράγοντας άγχος σε αυτό διότι εμείς θέλαμε την 4η θέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο, για την προσπάθεια και για το σκορ, χωρίς αυτό να αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού. Σε όλα τα μέλη της ομάδας, που λέγεται ΑΟΧ-Κισσαμικός, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια. Φέτος κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια, κατακτήσαμε μία πολύ καλή θέση για μία ομάδα που είναι πολύ νέα και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, στον καθένα από το δικό του πόστο. Επίσης σε αυτό που θέλω να σταθώ και να πω δημόσια είναι ότι η ομάδα μας έκανε μια πολύ σταθερή πορεία, ήμασταν συνεχώς στην 4η θέση και αυτό μας ικανοποιεί, που στο τέλος την κατακτήσαμε και απόλυτα βαθμολογικά, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Για την επόμενη μέρα: «Θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Πολλά ακούγονται, δεν είμαι αρμόδιος για να το κρίνω αυτό. Θα κάνουμε υπομονή μέχρι να δούμε σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται η ομάδα, αν και εφόσον κάτι προκύψει. Αλλιώς αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν στη Football League θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά δεν είναι φρόνιμο να πούμε κάτι τώρα. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα δούμε τι θα προκύψει από αυτό».

Για το αν η επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι αυτή, περιλαμβάνει τον ίδιο: «Η διάθεσή μου, όπως έχω ξαναπεί, είναι θετική. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να τιμώ τους ανθρώπους που μου δίνουν την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το επίπεδο και αυτό που έκανε στην αφετηρία ο κ. Ροκάκης, ο πρόεδρος της ομάδας, δεν ήταν εύκολο. Από την άλλη ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του φιλοδοξίες και θα δούμε αν ταιριάζουν όλα αυτά μαζί, γιατί όχι; Η θετική διάθεση υπάρχει να συνεχίσουμε μαζί».

Για το πώς αισθάνεται που δε γνωρίζει για το πού θα βρίσκεται η ομάδα τη νέα σεζόν και πόσους παίκτες θα έχει από τη φετινή ομάδα, όπου υπήρξαν αρκετοί δανεικοί: «Σε μία ομάδα γίνονται πολλές μεταγραφές. Εμάς ο στόχος μας, αν είμαστε εδώ, είναι να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες μπορούμε. Αν δεν κάνω λάθος είχαμε από τα νεανικότερα σύνολα της κατηγορίας, με μέσο όρο ηλικίας 22 ετών. Αυτά τα παιδιά τους αξίζει να παίζουν στη Football League και αυτό το θεωρώ θετικό, εάν δεν αγωνίζονται στις δικές τους ομάδες. Από εκεί και πέρα η δυσκολία που υπάρχει σε άλλες ομάδες, υπάρχει και σε εμάς. Σε άλλες ομάδες αποχωρούν παίκτες που δεν είναι δανεικοί, σε εμάς μπορεί να αποχωρήσουν παίκτες που είναι δανεικοί. Έχουμε όμως και έναν δικό μας κορμό που είναι πολύ αξιόλογος, με πολλά παιδιά. Σήμερα αν δεν κάνω λάθος έπαιζαν τέσσερις δανεικοί, οπότε υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz