ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη για το φιλικό με τον Εργοτέλη

Διαβάστε όσα δήλωσε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Πετράκης.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Παρά την περίοδο και το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Εργοτέλη, εμείς είχαμε κάποιες αδυναμίες, που σε κάποιες στιγμές έχουμε προλάβει να βάλουμε δουλειά, αλλά σε κάποιες άλλες όχι. Από την προσπάθεια όμως είμαι ικανοποιημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας βελτιώθηκε, κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα και ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που κρατάω είναι ο τρόπος που λειτουργήσαμε, που καταφέραμε και βγάλαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη και υπάρχει χρόνος για να δέσουμε και με τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει. Όμως οι εντυπώσεις είναι θετικές, πήραμε μία καλή “γεύση” και τηρουμένων των αναλογιών και με βάση την περίοδο η προσπάθεια με ευχαριστεί».

Για το αν υπάρξει κάτι ακόμη στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας: «Ναι, η ομάδα θα κινηθεί για να πάρει κάτι ακόμη, αναμένουμε γι’ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

09 Δεκ 2023

Η αποστολή για Ηλιούπολη

08 Δεκ 2023

Διπλό τακτικής και τελειώματα στο σημερινό πρόγραμμα

07 Δεκ 2023

Το βάρος στην τακτική

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ