ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η τοποθέτησή του έχει ως εξής: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έβγαλαν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα πραγματικά και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά να κάνουμε πράγματα που θέλαμε να βγάλουμε με βάση τον αντίπαλο που παίζαμε και τον συγκεκριμένο σχηματισμό. Όλοι οι παίκτες μου προσπάθησαν αρκετά και τους δίνω συγχαρητήρια. Ήταν καλό αυτό, αλλά δεν παύει να είναι ένα φιλικό παιχνίδι. Εμάς το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι της Τρίτης του Κυπέλλου, που παίζουμε με τον ΟΦ Ιεράπετρας, που είναι μία δύσκολη ομάδα. Να πάμε να βγάλουμε πράγματα από αυτά που βγάλαμε σήμερα μέσα στο χορτάρι για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας».

Οι δηλώσεις από πλευράς του προπονητή του ΣΥΝΚΑ, Θανάση Κολιτσιδάκη, έχουν ως εξής: «Για εμάς ήταν ένα φιλικό πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ένα πολύ δυνατό φιλικό. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο που οι ομάδες ήταν λίγο πιο κοντά σε δυναμικότητα σταθήκαμε καλά και είδα αυτό που ήθελα από την ομάδα μου. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές οι δικές μας και του ΑΟΧ-Κισσαμικού είχαν μεγάλη διαφορά και ήταν φυσιολογικό να δεχτούμε τα γκολ που δεχτήκαμε.

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Με τις προσθήκες των παικτών που έλειπαν σήμερα θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και θα είμαστε πιο καλοί στην πρεμιέρα».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz