ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καραγιάννη

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας ο Αλέξανδρος Καραγιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος για τη σεζόν 2018-2019 έχουν ως εξής:

Για τη μεταγραφή του στον ΑΟΧ-Κισσαμικό: «Αισθάνομαι ικανοποιημένος και συνάμα χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα χρονιά ώστε να βοηθήσω στον στόχο της ομάδας, που για αρχή είναι μια καλύτερη πορεία από την περσινή και στο τέλος γιατί όχι και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους του Συλλόγου, τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη και όλα τα μέλη της διοίκησης, γιατί από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους».

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή στα Χανιά: «Θα ήθελα αυτή η χρονιά να είναι πετυχημένη και να γίνει το μεγάλο βήμα που δεν έγινε πριν από μερικά χρόνια! Θα θέλαμε τη στήριξη όλης της πόλης, γιατί χωρίς αυτή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και να είναι κοντά στην ομάδα άπαντες. Από τη μεριά μου εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία, γιατί χωρίς υγεία και δύναμη δεν πετυχαίνεις τίποτα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Ιούλ 2024

Παίκτης της ομάδας μας ο Γιούρι Πούλμανς

19 Ιούλ 2024

Λήξη συνεργασίας με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές

15 Ιούλ 2024

Νέα μεταγραφή o Αλέξανδρος Σαφαρίκας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz