ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η τοποθέτησή του ήταν η εξής: «Εκλεισε μια χρονιά, πετυχαίνοντας τον στόχο. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε και τόσο χαμηλά στην αρχή πέτυχε η ομάδα μας τον στόχο. Θα μπορούσαμε με κάνα-δύο αποτελέσματα να έχουμε και καλύτερο πλασάρισμα, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.

Γρήγορα ξεμπλέξαμε από το άγχος της τελευταίας θέσης και θα όπως σας είπα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και παραπάνω πράγματα, αλλά βάζουμε τις βάσεις φέτος για κάτι καλό που θα εξελιχθεί την επόμενη χρονιά στα Χανιά. Μία πολύ καλή ομάδα η δική μας, με καλά αποτελέσματα στο τέλος του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία, συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όσους βρέθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν.

Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Απόλλωνα και τον κ. Καλαϊτζίδη. Μία ομάδα η οποία πέτυχε και αυτή τον στόχο, παρότι ξεκίνησε τελευταία και με πολλά προβλήματα την τελευταία στιγμή, με σταθερή πορεία κατόρθωσε να πετύχει τον στόχο της, που ήταν η συμμετοχή τη νέα χρονιά στη Super League 2. Ξέρω τι αγώνα έχει τραβήξει ο Δημήτρης (Καλαϊτζίδης) και του αξίζουν συγχαρητήρια και για το ότι κρατάει στα χέρια του αυτή την ιστορική ομάδα, τον Απόλλωνα. Τα καλύτερα του εύχομαι και να πετύχει η ομάδα, την οποία συμπαθώ και ιδιαίτερα γιατί είναι οι ρίζες μας εδώ, τα επόμενα χρόνια τους στόχους που θα βάλει και να τη δούμε και αυτή στην υψηλότερη κατηγορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24 Μάι 2024

Παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη έπεσε η αυλαία της σεζόν

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz