ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ενα κακό παιχνίδι για εμάς. Ενα παιχνίδι στο οποίο ξεκινήσαμε και προηγηθήκαμε και από εκεί και μετά με το άγχος να μεταφέρεται στην πλευρά του αντιπάλου δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Κάναμε πάλι μια αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο, τον Αρναρέλλη. Είπαμε να κρατήσουμε την μπάλα, γιατί ξέραμε ότι ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο θα επιτεθεί με όλους τους τρόπους. Να κρατήσουμε την μπάλα σωστά και να έχουμε την αυτοπεποίθησή μας και την ηρεμία μας στο αμυντικό μας κομμάτι και ότι θα βρούμε και φάσεις για να μπορέσουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς, ήμασταν πολύ νευρικοί, ακόμη κι όταν μας έδωσε τη μεγάλη φάση στο 0-1, ενώ βρεθήκαμε μόνοι μας με τον τερματοφύλακα, κατορθώσαμε να στείλουμε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ είχαμε και την επιλογή της πάσας. Ο αντίπαλος από εκεί και μετά δεν είχε να χάσει και πολλά, μετέφερε το παιχνίδι και από μια στατική φάση δημιουργήθηκαν αρχικά οι προϋποθέσεις για να επανέλθει στο παιχνίδι.

Απαγορεύεται με μια τριάδα κεντρικών αμυντικών να δεχτούμε τη φάση που δεχτήκαμε από τον Πίντο, ο οποίος γύρισε κι έφυγε εύκολα στην πλάτη μας. Οταν δεν έχεις καθαρό μυαλό και αρχίζουν και σφίγγουν οι καταστάσεις, δεν μπορείς να είσαι όπως πρέπει και να ανταποκριθείς και στην πίεση του αντιπάλου και σε πράγματα που έπρεπε να βγάλουμε μέσα από τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είναι φυσιολογικό να χάσεις ό,τι έχεις στα χέρια σου και να μην πάρεις ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα μας βάλει στο να μιλήσουμε πολύ, να μεταφέρουμε πράγματα στα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις. Ηταν μια κακή παρένθεση μετά από συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία είχαμε καλή παρουσία. Συμβαίνουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο.

Θα δώσουμε τη μάχη μας για να είμαστε όπως πρέπει στο επόμενο παιχνίδι. Γιατί μπορεί να φαντάζει εύκολο το ότι ξεκολλήσαμε από τις θέσεις και δεν έχουμε μεγάλη ανάγκη βαθμών, πραγματικά όμως τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς είναι, γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει τι πρωτάθλημα θα παίξουμε του χρόνου, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποιες θέσεις θα υπάρχουν, άρα είμαστε μια ομάδα, η οποία πρέπει να παλεύει για να αποφύγει τις κάτω θέσεις, να είναι μέσα στη δεκάδα και από εκεί και μετά να βελτιώσει και τη βαθμολογική της θέση. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω. Το κυριότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να βρίσκεται στις θέσεις που για κάθε ενδεχόμενο μπορεί να προκύψει τη νέα χρονιά οτιδήποτε. Ηρεμα λοιπόν να δούμε τα επόμενα παιχνίδια…

Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, με την Κέρκυρα, που πρέπει να το κερδίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz