ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις Πετράκη – Γκίνη

Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης και ο ποδοσφαιριστής Δαμιανός Γκίνη.

Η τοποθέτηση του Γ. Πετράκη ήταν η εξής: «Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω του ότι και οι δυο ομάδες είναι από τον ίδιο τόπο και η δεύτερη ιδιαιτερότητα αφορά εμένα και τον αντίπαλο προπονητή, τον κ. Τάτση. Το ματς ήταν σχετικά κλειστό, όμως και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, με βάση τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις που κάναμε σίγουρα θα μπορούσαμε το παιχνίδι να το κερδίσουμε και όχι μόνο να αποσπάσουμε την ισοπαλία. Δε θυμάμαι η αντίπαλη ομάδα να μας έκανε κάποια ευκαιρία. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να το κρατήσουμε, διότι σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχθεί γκολ. Σήμερα όχι μόνο δε δεχθήκαμε αλλά δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα θέλουμε να το κρατήσουμε και να το ενισχύσουμε για τη συνέχεια. Σε αυτό που σίγουρα θα χρειαστούμε περισσότερη δουλειά, ενισχύοντας και το προηγούμενο, έχει να κάνει με την τελική προσπάθεια, την τελική φάση, που κι εκεί όμως δεν είναι ότι κάτι λάθος συμβαίνει, απλώς κάποιες φορές το γκολ είναι και λίγο ψυχολογία. Η ομάδα μας στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη με βάση αυτό που έχουμε κάνει τώρα και δεν αναφέρομαι στο αποτέλεσμα, αναφέρομαι στην εικόνα και πώς θα μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά κι εμείς κοιτάμε πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου, που ήδη είναι πολύ κοντά».

Για το γεγονός ότι η καλή εικόνα της ομάδας δεν αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα: «Θα πω καταρχήν ότι “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό” και θα δούμε όταν έρθει το φινάλε που θα έχει φτάσει ο καθένας, με βάση την προσπάθεια που κάνει. Είχα πει και προηγουμένως ότι το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι, γι’ αυτό προσπαθούμε. Τα αποτελέσματα 100% δεν είναι αυτά που θέλουμε, με βάση αυτό που έχουμε “χτίσει” και τις δικές μας προσδοκίες, όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επηρεάσουμε παράγοντες που μπορούμε και αυτή είναι η δουλειά μας και ό,τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο αγωνιστικό τμήμα. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να αναφέρω, διότι στην ουσία εγώ προσπαθώ να κρίνω ένα παιχνίδι και τη δουλειά μας, μέσα από το πόσες τελικές θα δημιουργήσουμε και πόσες δε θα μπορεί ο αντίπαλος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, είχα πει και την προηγούμενη αγωνιστική, αυτό το κάνουμε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε».

Η τοποθέτηση του Δαμιανού Γκίνη ήταν η εξής: «Θα συμφωνήσω με τον κόουτς, ότι ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες, με δύο ομάδες από τον ίδιο τόπο. Σε θέμα ποιότητας δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Μας αδικεί πολύ το σκορ, είχαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες, ενώ ο Πλατανιάς εκτός από δύο σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μια “αναμπουμπούλα” στο δεύτερο δεν είχε άλλες φάσεις, δεν μας απείλησε. Συνεχίζουμε, θα βάλουμε δουλειά στην τελική πάσα και την αποτελεσματικότητα στο γκολ, γιατί αυτό μας λείπει. Σε όλα τα παιχνίδια είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Μας αδικεί και η βαθμολογική μας θέση, εννοείται αυτό, αλλά… Θα δουλέψουμε, είναι πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι. Η δουλειά δικαιώνει…»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz