ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις Γ. Πετράκη – Α. Καραγιάννη

Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Πετράκης, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Καραγιάννης.

Η τοποθέτηση του κ. Πετράκη ήταν η εξής: «Ηταν ένας ακόμα φιλικός αγώνας για μας. Αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν η νίκη. Από την άλλη, κρατάω κάποια πράγματα, κάναμε κάποια πράγματα καλά, όμως είχαμε και κάποιες αδυναμίες. Νομίζω ότι και η ομάδα του Ηροδότου σε σχέση με το πρώτο φιλικό ήταν περισσότερο ανταγωνιστική. Σίγουρα θα μπορούσαμε κι εμείς να πετύχουμε κάποιο γκολ, έχοντας και δύο δοκάρια. Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να μπούμε έτσι σε επίσημα παιχνίδια και να βρούμε μια ροή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Νομίζω βέβαια ότι μπορούσαμε ακόμα περισσότερο, αλλά κάποιες φορές το δικαιολογώ γιατί κι αυτοί δίνουν συνέχεια φιλικά παιχνίδια και μπαίνοντας στη διαδικασία όπου όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα σίγουρα επηρεάζονται. Από την άλλη, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν. Να ευχηθώ καλή αρχή στον Ηρόδοτο, που μαθαίνουμε ότι διοικητικά βρίσκει στέγη για να ξεκινήσει έτσι το πρωτάθλημα της Football League και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αλέξανδρος Καραγιάννης, δήλωσε τα εξής: «Δώσαμε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηροδότου. Μπορώ να πω ότι είχαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δείξαμε και σημάδια κούρασης γιατί δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, οι προπονήσεις είναι σε δυνατούς ρυθμούς και κάποιες μέρες μάλιστα είναι και διπλές. Είχαμε δύο καλά ημίχρονα, δεν πειράζει, χάσαμε, συνεχίζουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24 Μάι 2024

Παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη έπεσε η αυλαία της σεζόν

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz