ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις από το Μάλεμε

Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο Μάλεμε οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιάννης Τάτσης και Γιώργος Πετράκης.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης ανέφερε τα εξής: «Με βάση τον ρυθμό του παιχνιδιού, με ικανοποιεί πάρα πολύ. Έγινε ένα παιχνίδι – με βάση και την περσινή μου εμπειρία – καθαρά Β’ Εθνικής. Είχε ρυθμό και φάνηκαν ότι ήταν καλά από φυσική κατάσταση και οι δυο ομάδες. Η μπάλα πήγαινε συνέχεια πάνω-κάτω και βγήκαν πάρα πολλά στοιχεία, αμυντικά και επιθετικά, θετικά και αρνητικά. Σαν γενική εικόνα από τη δική μου ομάδα όσον αφορά το στόχο που είχαμε θέσει για τη μαχητικότητα, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία αισθάνομαι ότι ήμασταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο, χωρίς να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και νομίζω ότι αυτό θα έρθει με τον καιρό. Γενικά, θα χαρακτήριζα το ματς σχετικά ισορροπημένο. Αν και νομίζω ότι και εμείς είχαμε καθαρές ευκαιρίες ειδικότερα στο β’ ημίχρονο. Θέλω να πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι αυτό που θέσαμε σαν στόχο όπως είπα και πριν, το πετύχαμε και αυτό μας ικανοποιεί έτσι ώστε να μπούμε με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε γρήγορα αντίπαλος με τον πρώην συνεργάτη του, Γιάννη Τάτση: «Ο Γιάννης εκτός από άμεσος συνεργάτης μου είναι και ένας πολύ καλός μου φίλος. Πραγματικά, αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος γιατί όταν αναβαθμίζονται άνθρωποι που συνεργάζεσαι μαζί τους το μόνο που σου δημιουργείται είναι χαρά και ικανοποίηση. Σίγουρα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά από την άλλη με χαροποιεί ιδιαίτερα που ένας δικός μου άνθρωπος βρίσκει δρόμο και αναβαθμίζεται ως προπονητής».

Ο προπονητής του Πλατανιά και μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μας, Γιάννης Τάτσης, ανέφερε τα εξής: «Το πρόσημο είναι θετικό, παρόλο που το αποτέλεσμα είναι 1-2. Κάναμε πολλές τελικές, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο, μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, να μας δημιουργήσει πολλές φάσεις και από μια στημένη μπάλα ήρθε ένα πολύ ωραίο γκολ, με το οποίο πήρε ψυχολογία η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού».

Για το ότι αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του και ποια είναι τα συναισθήματά του: «Σε αυτή την ομάδα είναι φίλοι, υπάρχει συναίσθημα, “δέσιμο” με τον Γιώργο, τον προπονητή και με όλα τα παιδιά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Για το ματς με Αήττητο Σπάτων και αν θα προλάβει να μεταδώσει τα δικά του στοιχεία μέσα στην ομάδα: «Πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι όπως σήμερα, με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα είναι άλλα τα χαρακτηριστικά της αντίπαλης ομάδας. Είναι λίγος ο χρόνος, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Να περάσω όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία και να είμαστε έτοιμοι».

Για το πώς βλέπει την ομάδα του και αν είδε ελλείψεις«Πρέπει ν’ αξιολογήσουμε την εικόνα μας. Κάναμε τελικές, αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Κρατάμε τα καλά και προσπαθούμε στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στο κεντρικό και επιθετικό τρίτο, να βρούμε καλύτερες λύσεις συνεργασίας, ή άλλων ατομικών προϋποθέσεων».

Για το ότι χρησιμοποίησε και ως επιθετικό τον Νίλι: «Είναι λίγος ο χρόνος. Δώσαμε δύο φιλικά και πρέπει να δω κάποια πράγματα γιατί δεν είναι η προετοιμασία να μπορέσω να κάνω 7-8 φιλικά. Πρέπει να δω όσο γίνεται πιο σύντομα και όπως είδατε και στο ματς με τον Ηρόδοτο και σήμερα, παίξανε όλοι, μόνο ένα παιδί δεν έπαιξε. Θέλω να τους δω όλους, όπως και τους τερματοφύλακες και αυτό έχει να κάνει και με τις θέσεις. Δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας, αλλά και τι μπορεί να χρειαστεί στη διάρκεια. Μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να λείψει από κάρτες ή από κάποιον τραυματισμό. Πρέπει να δω τι εναλλακτικές μπορώ να έχω και να κάνω τους ανάλογους συνδυασμούς με τους παίκτες μου, αυτός είναι ο λόγος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz