ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις από τα Περιβόλια

Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης και ο “χρυσός” σκόρερ Τάσος Παπαχρήστος.

Η τοποθέτηση του κ. Βοσνιάδη ήταν η εξής: «Ενα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς, τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη συνέχειά μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει τα προβλήματά της, επειδή την έχω ζήσει πολλά χρόνια, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουμε μετά την καλή μας προσπάθεια και τη συγκομιδή των βαθμών. Ηταν ένα παιχνίδι που δεν είχε να δείξει πολλές φάσεις. Το παλέψαμε όμως και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που μέχρι το τέλος δεν το άφησαν. Είχαμε απόλυτη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά και είπαμε ότι μπορούμε να βρούμε φάσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το ψάξαμε πολύ το παιχνίδι, πήγαμε σε πολλές αλλαγές και χώρων και θέσεων. Αλλαξε πολύ νωρίς ο Κάσσος πήγε να γίνει δεύτερος φορ να αποκτήσουμε δύναμη μπροστά, επέστρεψε ξανά, αλλάξαμε το τρίγωνο στη μέση με τον Καραγιάννη και τον Βρεττό, μπήκε ο Τάσος (Παπαχρήστος) κι έδωσε τη βοήθειά του και επέστρεψε ξανά ο Κάσσος στον χώρο ευθύνης του, στα πλάγια. Τελικά μας δόθηκε η δυνατότητα με μία φάση στο τελευταίο λεπτό και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Συνεχίζουμε ήρεμα, έχουμε κάνει πολύ καλή προσπάθεια από τη μέρα που έχουμε έρθει. Εχουμε ανέβει πολλές θέσεις στη βαθμολογία, αλλά είμαι πικραμένος γιατί πίστευα ότι θα έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και θα μπορούσαμε να είμαστε αυτή τη στιγμή πλασαρισμένοι σε καλύτερες θέσεις και να διεκδικούμε πράγματα. Βλέπουμε όλοι ότι “πετάξαμε” βαθμούς δικούς μας, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Ημασταν πολύ κακοί και δεν πήραμε ένα παιχνίδι που ήταν στις δυνατότητές μας, με όποια μορφή και αν πήγαμε εκεί, με τόσες πολλές απουσίες. Ηταν χαμένοι βαθμοί, όπως και στο ντέρμπι με τον Πλατανιά, που γυρίσαμε το παιχνίδι και δεν το κρατήσαμε. Οπως και κάποια άλλα παιχνίδια που ήμασταν καλοί και δεν πήραμε τους βαθμούς θα μας είχαν σε άλλη θέση και θα κάναμε άλλα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Είναι μία χρονιά όπου μπαίνουν βάσεις για να γίνουν σπουδαία πράγματα την επόμενη. Εμείς από τη μεριά μας ξεκαθαρίζοντας με το αγωνιστικό και παίρνοντας όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και οι διοικητικοί απ’ έξω για να φτιάξουν πράγματα για την επόμενη χρονιά θα έχουν την ομάδα όπως πρέπει για να διεκδικήσει τους στόχους της. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει περισσότερος. Οσα προβλήματα και να υπάρχουν. Επειδή είναι ο τρίτος μήνας μας εδώ και μαθαίνουμε πράγματα για το τι συνέβαινε, πιστεύω ότι εμείς, από το αγωνιστικό, αλλά και η διοίκηση από τη μεριά της, θα βάλουμε πράγματα στη σειρά και ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Να είστε σίγουροι ότι μπαίνουν οι βάσεις από αυτή τη χρονιά για να μπορέσουμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα για την επόμενη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».

Για την αποβολή του Κουσκουνά: «Είναι αδικαιολόγητη. Ο Κουσκουνάς θα υποστεί τις συνέπειες που θα έχει από εμάς. Είπαμε κάποιες στιγμές, κάποια πράγματα, να μην ξεφεύγουμε, έμπειροι παίκτες είμαστε… Συμβαίνουν αυτά. Πολλές φορές η θέληση να πετύχεις ένα αποτέλεσμα, να πετύχεις τον στόχο, κάποιες φορές και σε φάσεις όπως του 94′ που ξαφνικά μας δίνει τη νίκη λύνονται όλα τα νεύρα εκεί, δεν μπορεί να τα μαζέψεις και εγώ δεν περίμενα να έχει τέτοια αντίδραση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και κυρίως οι έμπειροι παίκτες πρέπει να ξέρουμε μέχρι που είναι οι κόκκινες γραμμές. Δεν έπρεπε να γίνει. Δυστυχώς χάνουμε ένα παίκτη που όντως μας έχει βοηθήσει πολύ και έχει αλλάξει τη μορφή μας, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Να είναι πιο προσεκτικός για τη συνέχεια και το κενό του θα το καλύψουμε με τα παιδιά που έχουμε, να δώσουμε την καλύτερη λύση και να βρούμε αυτό που θέλουμε».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Χάσαμε τον Ζιούλη, που έχει ένα κάταγμα στα πλευρά, έχουμε ένα θέμα με τον Κουσκουνά και το γόνατό του, έχουμε τον Ρίσκι που έχασε… 6 κιλά σε μία εβδομάδα με τη γαστρεντερίτιδα που έχει. Είχαμε τραυματία τον Τάσο (Παπαχρήστο) και άλλα παιδιά, που είναι φυσιολογικό όταν πηγαίνεις σε παιχνίδια Τετάρτης-Κυριακής, εμείς παίξαμε και Πέμπτη-Κυριακή, να υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα. Προβλήματα υπάρχουν αλλά υπάρχει και κόσμος από πίσω που έρχεται και θέλει να δείξει ότι πρέπει να βρίσκεται στην προσπάθεια και τη φετινή αλλά και της επόμενης χρονιάς. Δεν μπορούμε να παρουσιαζόμαστε όπως παρουσιαστήκαμε στον Ηρόδοτο. Προηγηθήκαμε με μεγάλη δόση τύχης, χάσαμε την τεράστια ευκαιρία στο 70′ να τελειώσουμε το παιχνίδι, με τους δύο παίκτες απέναντι στον τερματοφύλακα που τη στείλαμε στο δοκάρι. Από εκεί και μετά δεν αντιδράσαμε καλά και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αν ήμασταν με 8 απουσίες ή δεν ήμασταν. Και των υπόλοιπων παικτών η δουλειά τους είναι αυτή, να μπαίνουν μέσα και να παίρνουν τα παιχνίδια. Υπάρχουν οι τραυματισμοί και οι απουσίες οι οποίες δεν πρέπει να μας επηρεάζουν, έχουμε 25 ποδοσφαιριστές, άρα ας είμαστε ετοιμοπόλεμοι και όποιος μπαίνει μέσα ας μας δίνει λύσεις. Δε γίνεται διαφορετικά. Πάμε σε ένα πρωτάθλημα που τελειώνει, όποτε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν οι τραυματισμοί. Βγαίνει η κόπωση της χρονιάς. Μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα εδώ είναι ότι τα γήπεδα που προπονούμαστε δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ας το κοιτάξουν οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα και αυτοί που μπορούν να μας βοηθήσουν για να βελτιώσουμε τους αγωνιστικούς μας χώρους. Οταν μία ομάδα είναι συνέχεια στον βούρκο είναι φυσιολογικό η κόπωση να είναι μεγαλύτερη και να έχουμε προβλήματα. Είναι ένα από τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε εδώ για να είμαστε καλά την επόμενη χρονιά».

Ο “λυτρωτής” για την ομάδα μας Τάσος Παπαχρήστος δήλωσε τα εξής: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με πολύ έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλύτερα η ομάδα μας, ήμασταν πιο απειλητικοί και αντίθετα δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο από ένα σημείο και μετά πιέσαμε παραπάνω, ανεβήκαμε πιο ψηλά και στο τέλος καταφέραμε και σκοράραμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz