ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις Α. Βοσνιάδη για την κλήρωση

Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε τα εξής: «Ξεκινάμε στην Καλαμαριά με μία ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια, με έμπειρους παίκτες, θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Μετά έρχονται πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως δύσκολο είναι και αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου. Εχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα μας, το τοπικό ντέρμπι και μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να είμαστε μία έτοιμη ομάδα στην αρχή, μία ομάδα η οποία να μπει παιχνίδι με το παιχνίδι να κάνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις, τις δύσκολες κληρώσεις τις κάνουν οι καλές παρουσίες των ομάδων. Αν η ομάδα μας είναι όπως πρέπει θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό από όλα αυτά τα παιχνίδια και κυρίως της πρώτης τετράδας, που είναι παιχνίδια που συνήθως οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι και να μπορέσουμε να κάνουμε την καλύτερη συγκομιδή, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ βάθος μπροστά του και έχει άλλη μορφή φέτος με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Στόχος μας είναι να έχουμε καλή συγκομιδή στην κανονική περίοδο και να πλασαριστούμε στις ομάδες που θα πάνε για άνοδο. Από εκεί και μετά είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα.

Εύχομαι να είναι ένα αντάξιο πρωτάθλημα της αξίας των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό. Το κυριότερο είναι να υπάρχει υγεία και να ευχαριστηθούμε το πρωτάθλημα με τον καινούριο τρόπο διεξαγωγής του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz