ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις Α. Βοσνιάδη – Α. Τόλι

Διαβάστε όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με τον Καραϊσκάκη ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης και ο ποδοσφαιριστής Αρντίτ Τόλι.

Η τοποθέτηση του κ. Βοσνιάδη ήταν η εξής: «Ενας ακόμη βαθμός για εμάς. Συνεχίζουμε τη συγκομιδή για να μπορέσουμε αρχικά να “κλειδώσουμε” το θέμα της παραμονής (δεκάδας). Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Ερχεται το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και στόχος είναι να κερδίσουμε εκεί και να τελειώσουμε οριστικά. Είχαμε την ανάγκη των βαθμών ή του βαθμού όπως εξελίχθηκε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε και τις χαρακτηριστικές φάσεις, τις 2-3, δεν μπορέσαμε ή δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να τις τελειώσουμε. Από εκεί και μετά κοιτάξαμε και εμείς και ο αντίπαλος να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα. Ηρθε ένα “Χ”, λέμε ότι είναι δίκαιο και συνεχίζουμε πολύ σοβαρά. Σε τρεις μέρες έχουμε πάλι σπουδαίο παιχνίδι στην έδρα μας. Να κοιτάξουμε να πάρουμε εκεί τους βαθμούς και να ηρεμήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, για τη συγκέντρωσή τους. Να ευχηθώ στην ομάδα του Καραϊσκάκη να επιτύχει τους στόχους της και στον φίλο τον Απόστολο (Χαραλαμπίδη). Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα και οι δύο ομάδες να συναντηθούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».


Από την πλευρά του ο Α. Τόλι δήλωσε τα εξής: «Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον κόουτς σε αυτά που είπε. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος που θα έχουν οι δύο ομάδες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας άφηνε να έχουμε πολλές αποστάσεις για να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από τον Καραϊσκάκη και είχαμε περισσότερες φάσεις για να βάλουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραϊσκάκης κλείστηκε πιο πολύ, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και το επόμενο που έρχεται την Κυριακή, πολύ γρήγορα. Πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να δώσουμε το 100%, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz