ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η αποστολή για το ματς με Τηλυκράτη

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς, ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 01/10, το απόγευμα η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (02/10, 15:00) αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που θα διεξαχθεί στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό ακολούθησαν ο Χρήστος Μπάτζιος ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και έμεινε προληπτικά εκτός του βασικού προγράμματος, όπως και ο Αντώνης Μπουρσέλης, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Φέλιξ Ματάους ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Και οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα του Ιονίου, όπως και οι τραυματίες Σταύρος Παναγιώτου και Ηλίας Κυρίτσης που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ακόμη στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά το τέλος της προπόνησης δεν συμπεριελήφθησαν ο ανέτοιμος Δημήτρης Μάνος, όπως και οι Μιχάλης Κουκουράκης και Μιχάλης Παχής.

Η αποστολή:  Καλογεράκης, Πενταράκης, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Σιλά, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Λεμονής, Τσορνομάζ, Τσέλιος, Εντγκαρ, Ντίας, Μιούλερ, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης, Βουό, Βόρφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

08 Δεκ 2023

Διπλό τακτικής και τελειώματα στο σημερινό πρόγραμμα

07 Δεκ 2023

Το βάρος στην τακτική

06 Δεκ 2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ