ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η αποστολή για Νίκαια

Προπόνηση χαμηλής έντασης περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (20/04) για την ομάδα μας, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι για την κανονική περίοδο αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, στο γήπεδο της Νέαπολης (21/04, 15:30 – ΕΡΤ Sports 3).

Επειτα από την προθέρμανση το πρόγραμμα είχε ψυχαγωγικά παιχνίδια και παιχνίδια “5vs2”. Κανονικά προπονήθηκε ο Καμαρά, που ωστόσο δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος. Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται και οι Γρομητσάρης, Μασένα (τιμωρημένοι), Νίκολιτς, Βρεττός, Ζιαμπάρης (τραυματίες).

Η αποστολή, που αναχωρεί αεροπορικώς από τα Χανιά το απόγευμα, είναι η εξής:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης.

*Μετά από το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκαν τεστ ανίχνευσης covid-19, τα οποία ήταν αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Μαρ 2023

Ηττα (2-0) από τον Ολυμπιακό Β’

18 Μαρ 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

17 Μαρ 2023

Προπόνηση και αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ