ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η αποστολή για Ηράκλειο

Με την πρωινή προπόνηση στα Περιβόλια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Εργοτέλη (17/03, 15:00) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η προπόνηση ενεργοποίησης περιείχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Εκτός λόγω ενοχλήσεων είναι οι Νίκολιτς, Ουνγιαλίδης, ο Φέκκας, που χτύπησε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις στον αστράγαλο, καθώς και οι Κάσσος, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος και Ζιαμπάρης, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Γκίνο, Κάρλος, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

08 Δεκ 2023

Διπλό τακτικής και τελειώματα στο σημερινό πρόγραμμα

07 Δεκ 2023

Το βάρος στην τακτική

06 Δεκ 2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ