ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Γίνε κι Εσύ Blue Partner της ΠΑΕ Χανιά!

Η ΠΑΕ Χανιά, σε μια από τις πλέον κρίσιμες συγκυρίες εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Χανίων γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η διεύρυνση και αναβάθμιση του στρατηγικού σχεδιασμού της με σκοπό τη στήριξη της Οικογένειας, της Κοινωνίας και της Οικονομίας του τόπου μας. Το Πάθος της ομάδας για τον Αθλητισμό δεν εξαντλείται μόνο στην πρωταγωνιστική συμμετοχή των Χανίων στο εθνικό πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά επιπλέον επιδιώκει αυτό να Αξίζει για όλους τους συμπολίτες της, ακόμα κι όσους δεν είναι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου.

Η κορυφαία ομάδα των Χανίων σε μερικές ημέρες (2 Νοεμβρίου 2020) θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση (και στη συνέχεια με διαφημιστική προώθηση) τη νέα δωρεάν κάρτα προνομίων «Blue Passion», την οποία θα μπορούν να παραλάβουν όλοι οι ενήλικοι καταναλωτές – μέσω ταχυδρομείου – μετά από μια απλή και δωρεάν διαδικτυακή αίτηση εγγραφής στο “Blue Club” της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr).

Η συγκεκριμένη κάρτα θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του “Blue Club” της ομάδας ελκυστικά προνόμια, όπως:

Αποκλειστικές προσφορές στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.
Στήριξη στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης “Πάθος για Ζωή” με 1€ χορηγία της ομάδας για κάθε εγγραφή νέου μέλους.
Παροχές για το Παιδί στο Δίκτυο Ακαδημιών της ομάδας “Πάθος για το Αύριο”.
Εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με το ειδικό σήμα “Blue Partner”.
Κάθε επιχειρηματίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί το ίδιο «Πάθος που Αξίζει» με την κορυφαία ομάδα των Χανιωτών δεν έχει παρά να γίνει δωρεάν “Blue Partner” της. Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τη διαδικασία προβολής της επιχείρησής του μέσα από το προωθητικό πρόγραμμα της νέας κάρτας “Blue Passion”.

ΠΑΕ Χανιά: Δώρα Κυριακάκη: 6980563598 & Αντώνης Ξεπαπαδάκης 6947836264

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz