ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επίσκεψη της ομάδας μας στη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Επίσκεψη στη νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 5 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της ομάδας μας έπειτα από σχετική πρόσκληση.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Χανιά το «παρών» έδωσαν  οι προπονητές Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης, οι ποδοσφαιριστές, Αντώνης Καπνίδης, Στράτος Χιντζίδης και Στέφανος Μαρτσάκης, ενώ από την πλευρά της διοίκησης παρευρέθηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Λευτέρης Μπουζάκης.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχθηκαν εγκάρδια ο πρόεδρος του ΝΟΧ κ.Γιάννης Χίνος και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, κ.Παντελής Μακριδάκης, με τις δυο πλευρές να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας και κοινών δράσεων.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης η ΠΑΕ Χανιά προσκάλεσε τόσο τη Διοίκηση του ΝΟΧ, όσο και τους αθλητές όλων των τμημάτων υποδομής του Ομίλου να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη (08/01) αναμέτρηση με την Προοδευτική στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την πρόσκληση και της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

07 Αυγ 2023

Συγχαρητήρια σε Γιούχτα!

18 Ιούν 2023

Η ΠΑΕ Χανιά τίμησε ΑΝΕΚ LINES και ΕΤΑΝΑΠ

12 Ιούν 2023

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ