ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επίσκεψη στο Καστέλι (pics)

Στο Καστέλι Κισσάμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/09) η ομάδα μας, με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Μετά από τον περίπατο στους δρόμους του Καστελίου ακολούθησε ο καφές στο “Amarena” και στη συνέχεια, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ – με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη – της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Κισσαμικού (μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ) και της ομάδας Κ16, το δείπνο στο “Mavros Molos Beach Restaurant”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα εκπροσωπεί όλο τον νομό Χανίων, τους ζήτησε να παραμείνουν δεμένοι ως οικογένεια και συγκεντρωμένοι στον στόχο καθώς τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία, όπου οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας “έγιναν ένα” με την ομάδα Κ16.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις και το προσωπικό του “Amarena coffee & sweets bar” και “Mavros Molos Beach Restaurant” για την άψογη εξυπηρέτηση στην ομάδα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz