ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επισκέψεις Γ.Αμανατίδη στις Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά

Την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων που μετέχουν στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Αμανατίδης.

 

Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών πραγματοποίησε την πρώτη σειρά επισκέψεων για την νέα αγωνιστική σεζόν, όπου είχε την ευκαιρία να  παρακολουθήσει από κοντά το προπονητικό πρόγραμμα, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και να προπονήσει τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά και με τους προπονητές τους.

Ο κ.Αμανατίδης βρέθηκε σχεδόν σε όλες τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες (πλην αυτής του Χάλη Βαρυπέτρου την οποία θα επισκεφτεί στο αμέσως προσεχές διάστημα) και πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις Ακαδημίες των ομάδων του Ακρωτηρίου στα Καθιανά (Πανακρωτηριακός- ΕΘΚ- Λέοντες), των Θησέα και ΑΟ Περιβολίων στο προπονητικό κέντρο της Χαρωδιάς, του Κισσαμικού στο Δημοτικό στάδιο Καστελίου, του Κρητικού Αστέρα στη Μοναχή Ελιά και του ΑΟ Σφακίων στο Φραγκοκάστελο.

Ο κ.Αμανατίδης διαπίστωσε με ικανοποίηση τη πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών όπως και την ομαλή λειτουργία των Ακαδημιών. Παράλληλα σε κάθε γήπεδο όπου βρέθηκε δεν παρέλειψε να συζητήσει με τους υπευθύνους των Ακαδημιών το ετήσιο πλάνο, το τεχνικό πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Δείτε εικόνες από τις επισκέψεις του Γ.Αμανατίδη 

Στις εγκαταστάσεις του Θησέα

 

Από την επίσκεψη στις Ακαδημίες του ΑΟ Σφακίων

 

Κατά την επίσκεψη στις Ακαδημίες του Κρητικού Αστέρα

 

Στο Καστέλι Κισσάμου  

 

Η επίσκεψη στα Καθιανά Ακρωτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Σεπ 2023

Αποκλεισμός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών για την Κ19

08 Σεπ 2023

Ξεκινάει η Κ19 – Από Δευτέρα (11/09) τα δοκιμαστικά

12 Απρ 2023

Ηττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο Χανίων για την Κ19

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ