ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επανενεργοποίηση του Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την επανενεργοποίηση του Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Με το βλέμμα στο μέλλον και με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ Χανιά «ζωντανεύει» του Δίκτυο Ακαδημιών με ένα πιο μικρό και ευέλικτο σχήμα προσδοκώντας να παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης στις αναπτυξιακές ηλικίες και να  προσφέρει κίνητρα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

Σε αυτό το νέο σχήμα του Δικτύου, μετέχουν οι Ακαδημίες των Νέου Κισσαμικού, Θησέα Περιβολίων, Ηρακλή Νεροκούρου, Ασπίδας Ναυστάθμου και Α.Γ.Σ. Σφακίων.  

Την ευθύνη λειτουργίας του Δικτύου θα έχουν από κοινού οι Τεχνικοί Διευθυντές των παραπάνω Ακαδημιών, οι κ.κ. Γιώργος Σημαντηράκης, Γιώργος Αγγελάκης, Μάρκος Ασλαματζίδης, Νίκος Πασβάντης και Μανώλης Τζωρτζάκης, ενώ εκ μέρους της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τον συντονισμό αναλαμβάνει ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης. 

Η πρώτη δράση του Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 16 Μαρτίου (από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.μ.), στο γήπεδο Περιβολίων με τη διοργάνωση εσωτερικού τουρνουά κατηγοριών U8 και U10.  

Παράλληλα στα άμεσα σχέδια του Δικτύου είναι η δημιουργία μιας ομάδας «Elite» στην οποία θα μετέχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, των παραπάνω ακαδημιών, γεννηθέντες 2010. Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν να καταρτίσουν την ομάδα «Elite», μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιούν προπονήσεις και στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ στη Μοναχή Ελιά, υπό την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας με επικεφαλής τον Γιάννη Ταουσιάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

22 Μάι 2024

Με φιλικό ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ομάδα «Elite» του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

12 Μάι 2024

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Κ19

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz