ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επαγγελματίας ο Χρήστος Δεσποτόπουλος!

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο τερματοφύλακας, Χρήστος Δεσποτόπουλος, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με ισχύ έως τις 30/06/2025.

Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2004 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου βρίσκονταν οι Έλληνες γονείς του για επαγγελματικούς λόγους και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, από όπου το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στον Σύλλογό μας. 

Αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα Νέων, βάσει της ευρύτερης φιλοσοφίας της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, ο Χρήστος κρίθηκε έτοιμος για το άλμα προς τον επαγγελματισμό. Τον ίδιο δρόμο, μάλιστα, πρόκειται το επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν και άλλα μέλη της Κ19.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δεσποτόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, μέχρι την διοίκηση των Χανίων που δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και με στηρίζουν καθημερινά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz