ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Εναρξη συνεργασίας με Ηρακλή Νεροκούρου σε επίπεδο Ακαδημιών – Νέος προπονητής της Κ19 ο Μάρκος Ασλαματζίδης

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με το σωματείο Α.Ο. Ηρακλής Νεροκούρου, σε επίπεδο Ακαδημιών.

Σε πρώτη φάση η συνεργασία αφορά τη στελέχωση της Ομάδας Νέων (Κ19) της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια πρώτος προπονητής στην ομάδα Κ19 του Συλλόγου μας αναλαμβάνει ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο. Ηρακλής Νεροκούρου, Μάρκος Ασλαματζίδης. Ο έμπειρος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’, διαθέτει μακρά θητεία σε Ακαδημίες και σημαντικό έργο στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων. 

Στις προθέσεις της ΠΑΕ είναι η Κ19, πέρα από το πρωτάθλημα της Super League 2 και το Κύπελλο της ΕΠΣΧ, να συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΧ, εφόσον το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς με ώρα προσέλευσης 17:00. 

Με στόχο την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και τη μελλοντική ένταξη κι άλλων νεαρών στην πρώτη ομάδα, οι προπονήσεις από την νέα βδομάδα θα είναι ανοιχτές για όσους επιθυμούν να δοκιμαστούν και εφόσον επιλεχθούν να αγωνιστούν στην αντιπροσωπευτική αναπτυξιακή ομάδα του νομού μας. Οι προπονήσεις αξιολόγησης, αφορούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005, 2006 και 2007. Περισσότερες λεπτομέρειες, αναφορικά με τις δοκιμές νέων παικτών, θα γίνουν γνωστές με νέα ανακοίνωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24 Σεπ 2023

Θρίαμβος μέσα στη Νίκαια για τα Χανιά στην πρεμιέρα (0-3)

24 Σεπ 2023

Ανακοίνωση για τον αγώνα με Ιωνικό Νικαίας

23 Σεπ 2023

Λύση συμβολαίου με Δερμιτζάκη

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ