ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Εναρξη συνεργασίας με Αλέκο Βοσνιάδη

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 12 Απριλίου 1961 ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πολυετή και αξιοθαύμαστη πορεία στις εθνικές κατηγορίες.

Το επαγγελματικό προπονητικό του ταξίδι στις τρεις κορυφαίες κατηγορίες της Ελλάδας άρχισε το 2005 με το Πολύκαστρο στη Football League 2, για να ακολουθήσουν Θερμαϊκός Θέρμης, Εορδαϊκός και Αναγέννηση Επανωμής, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη Football League ως πρωταθλήτρια του Βόρειου Ομίλου (2010-2011).

Στη συνέχεια ανέλαβε πρώτη φορά τον Απόλλωνα, οδηγώντας τον ως πρωταθλητή στη Super League και τη σεζόν 2013-2014 έπραξε το ίδιο με τη Νίκη Βόλου την οποία οδήγησε επίσης στα “σαλόνια” της Super League ως πρωταθλήτρια. Επειτα από ένα μικρό διάστημα στην ΑΕΛ επέστρεψε στον Απόλλωνα και ακολούθησε η Κέρκυρα με την οποία “γεύτηκε” ξανά τη χαρά της ανόδου στη Super League.

Βέροια (Super League), Τρίκαλα (Football League), Κέρκυρα (Super League) και Ηρακλής (Football League) ήταν οι επόμενοι σταθμοί του πριν από τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

Μαζί με τον κ. Βοσνιάδη νέα μέλη στο προπονητικό επιτελείο αποτελούν οι συνεργάτες του Θάνος Χατζηαθανασίου (άμεσος συνεργάτης) και Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής).

Στο τιμ παραμένουν οι Λάζαρος Βαρδάκης (γυμναστής) και Απόστολος Λεκίδης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στα Χανιά (Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz