ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Έναρξη λειτουργίας Ακαδημίας ΑΟ Χανιά

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός και του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη δημιουργία ακαδημιών για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από έξι (6) έως και δεκαέξι (16) ετών.

Οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας θα πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο ΕΛΠΙΣ & ΝΙΚΗ.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας που θα δημιουργηθεί θα είναι ο πολύπειρος προπονητής Βαγγέλης Πρόκος, ο οποίος θα έχει παράλληλα και την ευθύνη για την οργάνωση της ομάδας Κ19 του ΑΟΧ-Κισσαμικού, που θα μετάσχει στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, αλλά και της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χανιά, που μετέχει στη Γ’ Εθνική γυναικών.

Ο κ. Πρόκος, υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά, προπονητής με αρκετές διακρίσεις σε ομάδες των Χανίων, ενώ άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων. Παράλληλα ήταν συνεργάτης των Εθνικών ομάδων, ως Περιφερειακός προπονητής Κρήτης.

Πληροφορίες – εγγραφές για την Ακαδημία καθημερινά στο τηλέφωνο 6942970975 (ώρες: 09:00-14:00 και 17:30-21:00)

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΚΑΚΗ

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης, για τη δημιουργία ακαδημιών στα Χανιά ανέφερε τα εξής: «Για να διατηρηθεί μία ΠΑΕ στην κατηγορία που αγωνίζεται και να κερδίσει τον σεβασμό όλων πέραν της καλής αγωνιστικής παρουσίας, απαιτούνται και άλλες προϋποθέσεις, οι οποίες συντελούν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα όταν η ΠΑΕ αυτή εκπροσωπεί όλο τον νομό και την πόλη των Χανίων, που έχει ένα μεγάλο όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε τη δημιουργία ακαδημιών στα Χανιά, που θα λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα υπό την οργάνωση και καθοδήγηση του έμπειρου και διακεκριμένου Χανιώτη προπονητή κ. Ευάγγελου Πρόκου και των συνεργατών του.

Με τη στήριξη της κοινωνίας των Χανίων η προσπάθεια αυτή ευελπιστούμε ότι θα έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

09 Δεκ 2023

Η αποστολή για Ηλιούπολη

08 Δεκ 2023

Διπλό τακτικής και τελειώματα στο σημερινό πρόγραμμα

07 Δεκ 2023

Το βάρος στην τακτική

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ