ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Εμπειριών συλλέκτες (pics)

Πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον αποκομίζουν τα παιδιά της Κ19 των Χανίων, που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν αντίπαλο με αρκετά μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, τον Λεβαδειακό, που τελικά έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας επέλεξε φέτος να “χτίσει” για το μέλλον με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που είναι κάτω από 17 ετών, με το βλέμμα στα επόμενα χρόνια.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου (41′) και εκμεταλλευόμενος δύο λάθη έφτασε σε αντίστοιχα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 3-0.

Το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, έγινε σε… ομιχλώδες τοπίο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, που ήταν καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα με τον Πλατανιά, εξέφρασε ο προπονητής της Κ19 των Χανίων Βασίλης Κούτας, που είδε τους παίκτες του να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά (μ.ο. πάνω από τα 18 χρόνια).

Κ19 Λεβαδειακός: Βούγιοβιτς, Παλιάτσας, Σπίρι, Κολιμάτσης, Πούλος, Μολές, Βαγγέλοβ, Τσάπρας, Τσιώλης, Μακρής, Παντίσκος (11άδα), Λέτης, Μούτσος, Μυτάκης, Λατολάρι, Κουκοδήμος, Λεχουρίτης, Τσόφλιας.

Κ19 Χανιά: Τριανταφυλλάκης, Μαλανδράκης (46′ Λενταράκης), Ζαχαρωτάκης, Καραβοκύρη, Χαϊκάλης (70′ Κιμινουλάκης), Ντιρμίσι, Σελινιωτάκης (55′ Σκουλάς), Δαμιανάκης (46′ Μαρκουλάκης), Μίχος (70′ Λένα), Καπριδάκης, Νικολουδάκης.

Στον πάγκο ήταν και οι Μπολανάκης, Τζεμολλάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz