ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

«Δώσε πάσα στη Ζωή»

Το κοινωνικό της πρόγραμμα «Δώσε πάσα στη Ζωή», το οποίο θα εφαρμοστεί σε συνεργασία με ιδρύματα και φιλανθρωπικούς συλλόγους των Χανίων, παρουσίασε επίσημα η ομάδα μας.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε και το λογότυπο του προγράμματος στο οποίο απεικονίζεται ένας ποδοσφαιριστής κρατώντας μία μεγάλη καρδιά, όπως μεγάλη θα είναι η “αγκαλιά”-προσφορά της ΠΑΕ Χανιά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Ορίζοντα”, το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, το Κ.Η.Φ.Α.Π. “Μεγαλόχαρη”, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ και το Αννουσάκειο Ιδρυμα, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Οι Υπεύθυνοι Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, παρουσίασαν το πρόγραμμα που περιλαμβάνει αρκετές κοινωνικές δράσεις από την ομάδα μας, σε συνεργασία με τα παραπάνω φιλανθρωπικά σωματεία-ιδρύματα του νομού Χανίων.

Στην τοποθέτησή της η Δ. Κυριακάκη ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για μία νέα ιδέα και έναν νέο θεσμό που “εγκαινιάζεται” ουσιαστικά με την παρουσίαση του λογότυπου “Δώσε πάσα στη Ζωή”. Ευχαριστούμε όλα τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα ιδρύματα του νομού μας, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Αννουσάκειο Ιδρυμα, Κ.Η.Φ.Α.Π. “Μεγαλόχαρη”, Σύλλογο “Ορίζοντα” και ΕΛΕΠΑΠ, που μαζί θα ξεκινήσουμε κάτι όμορφο που έχουμε σχεδιάσει.

Ο αθλητισμός είναι ένα αναπόφευκτο κομμάτι της κοινωνίας, ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ των νέων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και του φίλαθλου κόσμου. Ως ΠΑΕ Χανιά επιδιώκουμε να δίνεται σε όλους η δυνατότητα να παρακολουθούν ποδόσφαιρο από κοντά, να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα μας και κυρίως να δώσουμε στους νέους μία ωραία διέξοδο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το ποδόσφαιρο έχει χαρακτηριστεί ως μαζικό άθλημα. Γι’ αυτόν τον λόγο δίνουμε μία “πάσα στη Ζωή”, όπως αναφέρει και το νέο μας λογότυπο. Μέρος των εισιτηρίων από τους αγώνες της ομάδας μας θα διατίθεται στα φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία του νομού, ενώ θα υπάρχουν και προϊόντα με το λογότυπο αυτό σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, που μπορεί να τα προμηθευτεί όποιος το επιθυμεί για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται. Παράλληλα θα υπάρχουν και διάφορες δράσεις που περιλαμβάνουν επισκέψεις μελών της ομάδας, κάθε μήνα, στα ιδρύματα της πόλης, ενώ θα έρχονται και τα παιδιά από τα ιδρύματα να παρακολουθούν τους αγώνες μας».

Η υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Μάγκυ Αρσενίδη-Μανουσέλη, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, που θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα, την ΠΑΕ Χανιά. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτια της πόλης των Χανίων να ενώνονται και να βρίσκονται και να παράγουν ωραίες δράσεις, σημαντικό έργο, να βγάζουν μπροστά την αλληλεγγύη και να προσπαθούν από το μετερίζι τους ο καθένας να προσφέρει στην πόλη και μάλιστα στις πιο ευπαθείς ομάδες αυτής της πόλης, που είναι τα παιδιά και οι ενήλικες με ειδικές ανάγκες. Θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας σε οτιδήποτε μας ζητηθεί. Εχουμε σκοπό να κάνουμε πολλές κοινές δράσεις το επόμενο χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά του Κ.Η.Φ.Α.Π. “Μεγαλόχαρη” η Ελένη Χουδαλάκη ανέφερε τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε ανάμεσα στους φορείς που η ΠΑΕ Χανιά θα αγκαλιάσει με τις δράσεις της. Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύονται οι αξίες του αθλητισμού και μέσα από αυτή τη δράση να αναδεικνύονται ο σεβασμός και η αποδοχή στη διαφορετικότητα. Ετοιμάζονται πάρα πολύ σπουδαίες δράσεις, που πέρα από την οικονομική ενίσχυση στους φορείς, είναι και μία πολύ μεγάλη ηθική συμπαράσταση. Μπορούμε όλοι να νιώθουμε ότι είμαστε ισότιμοι απέναντι και στον αθλητισμό, με τη συμμετοχή μας και με τις δράσεις που ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ Χανιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους συντελεστές και θα είμαστε κι εμείς εκεί να στηρίξουμε όλες τις δράσεις».

Ο Μιχάλης Μουσκουντάκης, που εκπροσώπησε τον Σύλλογο “Ορίζοντας”, είπε τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Χανιά για την πρωτοβουλία που πήρε να βοηθήσει τα σωματεία της πόλης. Είναι μία πολύ όμορφη ενέργεια και κάτι πολύ θετικό για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Δήμητρα Μηνά, στην τοποθέτησή της ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΠΑΕ Χανιά γι’ αυτή την πολύ ωραία ιδέα και πρωτοβουλία που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας. Είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντική η δράση αυτή, όχι μόνο γιατί έχουμε ξανά την ευκαιρία να προβάλουμε το έργο και τη δράση μας και να συνεργαστούμε με τα υπόλοιπα σωματεία, αλλά και γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο να βρισκόμαστε στον χώρο του αθλητισμού. Θέλω και εύχομαι ο κόσμος να έχει θετική ανταπόκριση σε όλο αυτό, για να μπορεί να συνεχιστεί και να δημιουργηθεί μία ωραία συνεργασία».

Για το Αννουσάκειο Ιδρυμα, η κοινωνική λειτουργός Μαρία Βαϊδάκη, ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας προς τα στελέχη και τους αθλητές της ΠΑΕ Χανιά, για την ευγενική πρωτοβουλία να οργανώσουν δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της συλλογιστικής διαχείρισης των κοινωνικών αναγκών του τόπου μας. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός έχει και ανθρώπινο πρόσωπο και δύναται να διαδραματίσει έναν ανθρωποκεντρικό ρόλο στα κοινωνικά δρώμενα. Μακάρι το παράδειγμα που δίνει η ΠΑΕ Χανιά να αποτελέσει κίνητρο προς μίμηση και από άλλους φορείς και οργανισμούς της κοινωνίας μας, ώστε να μπορούμε να λέμε ότι η κοινωνία μας είναι δημοκρατική και προοδευτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz