ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δημοσιογραφική ενημέρωση – Τι ισχύει για την είσοδο στο γήπεδο

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο μόνο οι δημοσιογράφοι που είναι  μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων μπορούν να καλύπτουν τους αγώνες της Super League 2. Κατά συνέπεια οι δημοσιογράφοι μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων (ένας ανά μέσο) πριν από κάθε αγώνα της ΠΑΕ Χανιά θα πρέπει να αποστέλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας) στο e-mail [email protected] για την καταγραφή αλλά και για την τήρηση σειράς προτεραιότητας για τον ακριβή αριθμό που προβλέπονται ανά παιχνίδι.
 
Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο για τους δημοσιογράφους ισχύουν τα εξής: 
 
5.5. Δημοσιογραφικά θεωρεία:

5.5.1. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν πρόσβαση οι εξής:

• Δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

• Εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια.

5.5.2. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Για το λόγο αυτό, δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

5.5.3. Τυχόν εσωτερικοί χώροι (καμπίνες–booth) για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων πρέπει να παραμείνουν κλειστοί.

5.5.4. Οι εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τότε δύνανται να καθίσουν στις κερκίδες.

5.5.5. Για τους εξωτερικούς χώρους, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την τήρηση αποστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

05 Οκτ 2023

Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

02 Νοέ 2022

Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ για τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Χανιά

08 Απρ 2022

Χανιά – Διαγόρας: Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz