ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δημιουργία Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά

Μία σημαντική συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/07), στο πλαίσιο της χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο Κρ. Αστέρας στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης και ο πρόεδρος του Κρ. Αστέρα Νεκτάριος Μαρκουλάκης ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά με τον Κρ. Αστέρα και τους Νέους Χανίων. Οι Ακαδημίες αυτές θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση της ΠΑΕ.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός Δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών με την ΠΑΕ Χανιά και στο πλαίσιο αυτό θα υπογραφεί ένα μνημόνιο μακροχρόνιας συνεργασίας για την παρακολούθηση, εξέλιξη-διαμόρφωση των ποδοσφαιριστών, με στόχο τη στελέχωση αρχικά των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ (ομάδες “Κ”) και μετέπειτα της πρώτης ομάδας.

Στο Δίκτυο αυτό, όπου συγκαταλέγεται και η Ακαδημία του Κισσαμικού, εκτός των Κρ. Αστέρα και Νέων Χανίων, θα ενταχθούν και άλλες Ακαδημίες των Χανίων με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού Δικτύου, υπό την επίβλεψη της ΠΑΕ.

Το πλάνο, το πλαίσιο συνεργασίας, οι στόχοι, ο τρόπος λειτουργίας του Δικτύου και τα οφέλη που θα προκύψουν για το χανιώτικο ποδόσφαιρο θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz