ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις του Γ. Πετράκη για το παιχνίδι με τον Άρη

Για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Football League 2017-2018 Άρη μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μία από τις καλύτερες -αν όχι την καλύτερη- ομάδες της κατηγορίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το “5 στα 5” που έχει κάνει. Αυτό κάνει τη δουλειά μας αρκετά δύσκολη, αλλά εμείς από τη δική μας πλευρά σίγουρα θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για να καταφέρουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα από αυτό το ματς».

Για την ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το σπουδαίο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό: «Αν αυτό λειτουργήσει θετικά προς εμάς νομίζω ότι μπορεί να μας δώσει πράγματα. Αυτό ευελπιστούμε αλλά αυτό θα φανεί περισσότερο και μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είναι πλέον πιο “υποψιασμένοι”: «Πλέον είμαστε μία υπολογίσιμη ομάδα στην κατηγορία και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για εμάς. Αυτό που μπορούμε εμείς να επηρεάσουμε είναι το να γίνουμε εμείς καλύτεροι με βάση αυτό και το ίδιο πράγμα θέλουμε να παρουσιάσουμε και την Κυριακή μέσα στην έδρα του Άρη. Να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και τα υπόλοιπα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Για τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Οι καλές ομάδες “χτίζονται” έτσι, αν υπάρχει μεγάλος αριθμός και στην ποιότητα αλλά και στον χαρακτήρα των παικτών μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα. Εγώ είμαι πολύ τυχερός, όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί σε αξία και σίγουρα η δουλειά μου σε αυτό το κομμάτι γίνεται πιο εύκολη όσον αφορά τα αγωνιστικά. Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά δεν μπορεί να παίζουν όλοι, αλλά βρίσκουμε τον τρόπο να το διαχειριζόμαστε και προχωράμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30 Μαρ 2023

Συμφωνία με Γιάννη Ταουσιάνη

30 Μαρ 2023

Με το βλέμμα στην Επισκοπή

26 Μαρ 2023

“Λευκή” ισοπαλία στην Πάτρα – Άδικο το 0-0 για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ