ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις από την πρώτη “ανοιχτή” προπόνηση

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στο περιθώριο της πρώτης “ανοιχτής” προπόνησης της νέας σεζόν από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟΧ-Κισσαμικός, Αντώνη Ροκάκη, τον προπονητή Γιώργο Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Σελινιωτάκη και Αλέξανδρο Καραγιάννη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας, Αντώνης Ροκάκης, ανέφερε τα εξής: «Είναι μια καλή πρόκληση για μας! Το ότι έγινε πρόταση να ανέβει μόνο μία ομάδα, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αλλωστε, όλες τις κατηγορίες που έχουμε ανέβει, το έχουμε κάνει σαν πρωταθλητές. Κρατάμε τα θετικά της περσινής σεζόν και… προχωράμε. Υπάρχει γενικότερα σε όλα τα επίπεδα μία αναβάθμιση και νομίζω ότι το βλέπετε κι εσείς από τις κινήσεις που γίνονται. Σήμερα κάνουμε τον αγιασμό μας και ευχόμαστε να έχουμε υγεία. Οι στόχοι είναι υψηλότεροι από πέρσι».

Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις έτσι ώστε να κάνουμε κάποιες ακόμα πολύ ποιοτικές προσθήκες, μόνο αν βρούμε όμως τους ποδοσφαιριστές με τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Αν βρούμε αυτό που θέλουμε».

Ο Γ. Πετράκης από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα από το πόστο του προπονητή. Το θεωρώ πολύ τιμητικό και τους ευχαριστώ πραγματικά για το ότι ουσιαστικά θα έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε το έργο που κάναμε πέρσι. Η περσινή χρονιά μας γεμίζει, νομίζω, με αισιοδοξία. Πλέον υπάρχουν πολλές προσδοκίες από την ομάδα. Με τις επιλογές που έχουμε κάνει, τον τρόπο που θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε – και να το κάνουμε ακόμα καλύτερα αυτό – θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που πετύχαμε πέρσι με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ο δικός μας στόχος είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι και στο τέλος αυτό ελπίζουμε να μας πάει κάπου, που πολύ πιθανόν να ονειρευόμαστε και να θέλουμε όλοι. Να ευχηθώ υγεία στη δική μας ομάδα, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες».

Για το αν ο στόχος θα μπορούσε να είναι η άνοδος: «Το αν η ομάδα μπορεί η όχι, αυτό θα αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο. Επειδή υπάρχει φιλοδοξία, θα το προσπαθήσουμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες, θέλουμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο απ’ ό,τι στα λόγια. Θα μπορούσαμε με μεγάλη ευκολία να πούμε τώρα ναι, μπορούμε. Εμείς θέλουμε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι πραγματικά μπορούμε. Αλλά ότι η θέληση και η “φλόγα” υπάρχουν, τα θεωρούμε δεδομένα».

Για το τι απομένει μεταγραφικά:«Δεν θα αναφερθώ στις συγκεκριμένες θέσεις, θα πω ότι σίγουρα θα υπάρξουν δύο-τρεις προσθήκες ακόμα. Προσθήκες, οι οποίες θα μας ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο από αυτό που μπορεί να βρισκόμαστε ήδη τώρα».

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Αλέξης Σελινιωτάκης, τόνισε από την πλευρά του τα εξής: «Να ευχηθώ σε όλους μία καλή χρονιά και να έχουμε όλοι υγεία, που είναι το βασικό. Βλέπετε ότι η ομάδα έχει κάνει καλές κινήσεις και έχει ενισχυθεί και μείναμε και αρκετά παιδιά από πέρσι. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο, η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και θεωρώ ότι φέτος θα κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Οι βάσεις μπήκαν πέρσι και φέτος πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν μπορεί η ομάδα να “κυνηγήσει” το πρωτάθλημα: «Στα λόγια είναι όλα εύκολα. Εμείς αυτό που θα κοιτάξουμε είναι η δουλειά και αν είμαστε μία οικογένεια και δουλέψουμε σωστά, νομίζω ότι η ομάδα θα έχει τη δυναμική και όλα τα φόντα να το “παλέψει”».

Ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας μας, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι χαρούμενος που επέστρεψα σε γνώριμα μέρη. Φέτος γίνεται μια καλή προσπάθεια και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ομάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το αν μπορεί να πανηγυρίσει όπως και με τη Λαμία τον τίτλο: «Μέσα από σωστή δουλειά, με τους προπονητές και όλα τα παιδιά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Για αρχή καλύτερη σεζόν από πέρσι και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο, γιατί όχι;»

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στα Χανιά: «Από τη διοίκηση, τον προπονητή και από όλους έχω ακούσει ότι είναι μία καλή ομάδα και δουλεύει σωστά σε όλους τους τομείς και αυτό με “τράβηξε” στο να έρθω στα Χανιά».

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz