ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δήλωση του Α. Ροκάκη για τη μη διεξαγωγή του αγώνα

Διαβάστε όσα είπε εκ μέρους της ομάδας μας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης.

«Εμείς ενημερωθήκαμε, όχι βέβαια από την αρχή αλλά προς το μεσημεράκι ότι υπάρχει ένα θέμα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και δεν μπορούσε να ταξιδέψει η ομάδα της Βέροιας. Μας ζητήθηκε η παράταση μίας ώρας την οποία δώσαμε. Συναινέσαμε δηλαδή στη Football League ούτως ώστε να γίνει ο αγώνας. Από εκεί και πέρα, τελικά δεν ήταν αρκετή όπως φάνηκε η μία ώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αλλωστε δεν είναι θέμα δικό μας ή δεν είναι μόνο και δικό μας θέμα. Είναι θέμα διαιτητών, παρατηρητών, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν επικοινώνησαν με τον ίδιο ή με άνθρωπο της ομάδας παράγοντας της Βέροιας ώστε να ενημερώσει σε τι σημείο βρίσκεται στο δρόμο η αποστολή: «Γνωρίζουμε από πληροφορίες από το λεωφορείο της Βέροιας ότι θέλουν ακόμα ένα μισάωρο για να φτάσουν (εννοεί στις 4.45 περίπου), οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα είναι ζόρικα».

Για το αν ξέρει αν ο διαιτητής θα κλείσει το Φ.Α.: «Ο διαιτητής μας είπε ότι βάσει του ΚΑΠ πρέπει να κλείσει το φ.α. Εφόσον η ομάδα της Βέροιας βρισκόταν αρκετά μακριά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz