ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Επισκοπή

Οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Βάρκα, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Επισκοπή (28/11, 14:45).

Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε τα εξής: «Δύσκολο παιχνίδι με την έννοια ότι ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς. Για εμάς το θετικό είναι ότι η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτερη. Στο τελευταίο παιχνίδι αδικείται από το αποτέλεσμα, βάσει της απόδοσης και των ευκαιριών που είχαμε έπρεπε να κερδίσουμε. Προσθέτει ένα άγχος το ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα, αλλά αυτό που βλέπουμε μας αρέσει. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, στο ποδόσφαιρο που παίζουμε και κρατώντας την απόδοση που είχαμε και όλα τα στοιχεία που πρέπει να βάλουμε σε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα έχει άγχος και θα καίγεται για τους βαθμούς, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο ματς αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για το αν μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες: «Είναι γεγονός ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο, γιατί δεν έχει πάρει βαθμούς ο αντίπαλος. Αλλά αυτό δίνει ένα πρόσθετο άγχος στον αντίπαλο. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και βάζοντας τα στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και αυτό το άγχος που θα έχει ο αντίπαλος, για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βάρκας είπε τα εξής: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Το δείξαμε στον προηγούμενο αγώνα ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν και δεν πήραμε δυστυχώς τους τρεις βαθμούς. Το μόνο που κοιτάμε είναι επιτέλους στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να κάνουμε μία αρχή και να συνεχίσουμε μετά».

Για το τι λείπει και δεν έχει έρθει η πρώτη νίκη: «Δε μας λείπει κάτι αυτή τη στιγμή, είμαστε πάρα πολύ καλά, αλλά είμαστε λίγο άτυχοι. Πιστεύω να έρθει η πρώτη νίκη και να συνεχίσουμε με νίκες την πορεία μας και όχι με τόσες πολλές ισοπαλίες, γιατί δυστυχώς είμαστε άτυχοι δε μας λείπει κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz