ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β

Οι καθιερωμένες δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια της ομάδας μας έγιναν την Πέμπτη (09/12) στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης.

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Μία πολύ καλή ομάδα, άλλωστε το δείχνει και η βαθμολογία που είναι πολύ ψηλά. Η ψυχολογία της ομάδας μας είναι σε καλό επίπεδο. Ηρθε η νίκη και με καλή εμφάνιση, άλλωστε και σε αρκετά ματς παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε φέρει τη νίκη που θέλαμε. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τον αντίπαλό μας».

Για το αν δίνει ώθηση η πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση απέναντι στην Κηφισιά: «Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο, η αυτοπεποίθησή μας είναι σε υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά όλα αυτά αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο, με καλή απόδοση και παίζοντας πάντα με πάθος και ψυχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα από τον αντίπαλό μας».

Από την πλευρά του ο αμυντικός Αγγελος Ζιούλης σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β, δε βρίσκεται τυχαία στη βαθμολογική θέση που είναι. Ωστόσο εμείς προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα που το είχαμε πολύ ανάγκη και θα πάμε να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι».

Για την ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας: «Η ψυχολογία της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αυτό φαίνεται και από τις προπονήσεις που βγαίνουν όλες σε πολύ καλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz