ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις Μπαξεβάνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Σπύρου Μπαξεβάνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το ματς με τη Νέα Ιωνία και την προσθήκη του Βερόν.

Για τον στόχο της νέας σεζόν:

«Με το τέλος της προηγούμενης σεζόν ο στόχος που τέθηκε ήταν όντως η ομάδα να δυναμώσει, να εμφανιστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο όσο το δυνατόν πιο καλή, με ένα στόχο να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Οι προσθήκες που έγιναν είναι σημαντικές. Υπάρχει ικανοποίηση και υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών σε όλες τις θέσεις, αυτό είναι το σημαντικό. Το… πρόβλημα ξεκινάει για μένα τώρα, που θα πρέπει την Κυριακή να αποφασίσω ποιος θα είναι στην δεκαοχτάδα. Υπάρχει δηλαδή η επιλογή να αφήσω ποδοσφαιριστή έξω, που πολύ εύκολα θα μπορούσε να παίξει στην ενδεκάδα. Θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να τους αδικούμε τυπικά. Σίγουρα είναι ευχάριστος πονοκέφαλος. Είναι καλό… πρόβλημα αυτό για έναν προπονητή, να υπάρχουν λύσεις, να μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάρει από τον καθένα το καλύτερο. Αυτός είναι ο σκοπός που στήθηκε η ομάδα, γι’ αυτόν τον σκοπό δουλεύουμε από τις 21 Ιουλίου. Υπάρχει ικανοποίηση και από τη διάθεση των παιδιών και από την προσπάθεια και την εικόνα που υπάρχει και στις προπονήσεις και στα φιλικά. Το σημαντικό τώρα είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Νομίζω ότι υπάρχουν και οι δυνατότητες και οι ικανότητες. Σίγουρα η πίεση υπάρχει πάντα σε μία πρεμιέρα, ειδικά σε μία ομάδα που παίζει στην έδρα της. Αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτήν την πίεση. Είπαμε ότι ο στόχος είναι υψηλός. Αν έχεις στόχους υψηλούς δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μπαίνεις μέσα, δείχνεις ποιες είναι οι πραγματικές ικανότητές σου, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει πίεση, για να πάρεις πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Για το πότε θεωρεί ότι θα είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα:

«Πάντα κάθε ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν είναι θέλει τουλάχιστον πέντε με έξι αγωνιστικές, για να φτάσει στο πικ της απόδοσής της. Για μένα θα πρέπει να είμαστε την Κυριακή όπως πρέπει, απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι χάσαμε εδώ μέσα και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Αν θέλουμε να δείξουμε ποιο θα είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο φέτος πρέπει να μπούμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Βερόν:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Η αξία του είναι αναγνωρισμένη. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, στον ΠΑΟΚ και στον ΟΦΗ. Σίγουρα θα ανεβάσει περισσότερο την ποιότητα της ομάδας και θα δώσει περισσότερη βοήθεια και στα παιδιά τα δικά μας, που έχουμε στο ήδη υπάρχων ρόστερ. Θα είναι ένα κομμάτι ακόμα στην αλυσίδα της ομάδας του Κισσαμικού, για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

16 Μαΐ 2022

Ανακοίνωση

09 Μαΐ 2022

Φιλανθρωπικό τουρνουά από το Δίκτυο Ακαδημιών

08 Απρ 2022

Χανιά – Διαγόρας: Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ