ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δίκτυο Ακαδημιών: Πρώτη προπόνηση της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

Την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου,  η ομάδα «Elite» την οποία συνθέτουν αξιολογημένοι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2010, από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες που μετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ.  

Πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες των Νέου Κισσαμικού, Θησέα Περιβολίων, Ηρακλή Νεροκούρου, και Ασπίδας Ναυστάθμου που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ στη Μ.Ελιά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του. 

Τους παίκτες καλωσόρισε εκ μέρους της ΠΑΕ ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, ο οποίος είναι υπεύθυνος συντονισμού του Δικτύου. Στη συνέχεια ο Γιάννης Ταουσιάνης τους ανέλυσε το πρόγραμμα προπόνησης και οι συνεργάτες του πέρασαν τους ποδοσφαιριστές από λεπτομερείς μετρήσεις. 

Οι ποδοσφαιριστές μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, ενώ όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των προπονήσεων θα αξιολογηθούν από το προπονητικό επιτελείο.    

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

17 Απρ 2024

Σεμινάριο της Sportradar στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά

13 Απρ 2024

Εχασε τη νίκη στο φινάλε η Κ19

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz