ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Διάθεση καρτών ΑΝΕΚ Smart

Από ένα έντυπο “Γίνετε μέλος” του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών της ΑΝΕΚ Smart Bonus μοιράστηκε σε κάθε φίλαθλο που παρευρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Το συγκεκριμένο έντυπο διέθετε την κάρτα ΑΝΕΚ Smart Friends, η ενεργοποίηση της οποίας γίνετε online μέσω της ιστοσελίδας www.aneksmart.gr.

Το ANEK Smart Bonus Program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης για τους επιβάτες που επιλέγουν τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES και τις εν πλω υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα ANEK Smart απευθύνεται σε όλο το επιβατικό κοινό (άνω των 18 ετών) και είναι μοναδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να συλλέγουν πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων τους και τις καταναλώσεις εν πλω και να τους εξαργυρώνουν εύκολα και γρήγορα σε εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια στα επόμενα ταξίδια τους.

Ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνει κάθε μέλος επιβραβεύεται με την αναβάθμιση της κάρτας του σε Silver ή Gold και έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Το ANEK Smart Bonus Program παρέχει τρεις βαθμίδες καρτών:

ANEK Smart Friends (με την εγγραφή στο πρόγραμμα)

ANEK Smart Silver (με την συμπλήρωση 500 πόντων)

ANEK Smart Gold (με την συμπλήρωση 2500 πόντων εντός 2 ετών)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01 Φεβ 2024

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

21 Νοέ 2023

O Αντώνης από την Καλαμάτα προσφέρει ένα εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Χανιά!

07 Αυγ 2023

Συγχαρητήρια σε Γιούχτα!

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz