ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα Χανιά – Απόλλων Λάρισας

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ Χανιά για το εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας (Κυριακή 18/04, 14:00) αναφορικά με τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ – φωτογράφους και την είσοδό τους στο γήπεδο ανακοινώνει τα εξής:

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο άπαντες (δημοσιογράφοι – φωτογράφοι) ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων θα πρέπει να αιτούνται διαπίστευσης, για να γίνει η καταγραφή τους σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στη σύσκεψη πριν τον αγώνα.

Τα αιτήματα θα πρέπει να αποσταλούν στο email: paechania@gmail.com για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης μέχρι την Παρασκευή 16 Απριλίου και ώρα 12:00. Επειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα.  

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο ισχύουν τα εξής:

5.5. Δημοσιογραφικά θεωρεία:

5.5.1. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν πρόσβαση οι εξής:

  • Δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων.
  • Εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια.

5.5.2. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Για το λόγο αυτό, δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

5.5.3. Τυχόν εσωτερικοί χώροι (καμπίνες–booth) για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων δύνανται να είναι ανοιχτοί, τηρώντας το όριο έως 4 άτομα σε 20 τ.μ. και σε μεγαλύτερο χώρο, ένα άτομο επιπλέον ανά 10τ.μ. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων, τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Ο χώρος θα πρέπει να αερίζεται διαρκώς με φυσικό τρόπο (ανοικτά παράθυρα-πόρτες), ενώ συστήνεται η τοποθέτηση διαχωριστικών (plexiglass) ανά θέση εργασίας, ώστε να υπάρχει σαφής διαχωρισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις. Σε δημοσιογραφικά booth εμβαδού 10 τ.μ. ή μικρότερα, θα εισέρχεται μόνο ένας (1) δημοσιογράφος.

5.5.4. Οι εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών (αν υπάρξουν και οριστούν από τη Διοργανώτρια) θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τότε δύνανται να καθίσουν στις κερκίδες.

5.5.5. Για τους εξωτερικούς χώρους, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την τήρηση αποστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Μαΐ 2021

Ολοκλήρωση διαδικασίας διαπιστεύσεων εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα Χανιά – Διαγόρας

17 Μαΐ 2021

Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα Χανιά – Διαγόρας

04 Μαΐ 2021

Ολοκλήρωση διαδικασίας διαπιστεύσεων εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα Χανιά – Ιωνικός

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ