ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Χωρίς Τοπικό Επενδυτικό Ενδιαφέρον η Πρόσκληση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» στο πλαίσιο πρόσφατης συνέντευξης Τύπου του προέδρου της, κ. Αντώνη Ροκάκη, (26/05/2022) με βάση τα πιεστικά νέα δεδομένα στο Αθλητικό και Οικονομικό περιβάλλον, ενημέρωσε αξιόπιστα και ολοκληρωμένα κάθε Χανιώτη φίλαθλο για τις κρίσιμες προκλήσεις για το Μέλλον της ιστορικής ομάδας της Κρήτης.
 
Η σημερινή Διοίκηση τα τελευταία χρόνια, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, δεν σταμάτησε να επενδύει δυναμικά στα Χανιά, ανεβάζοντάς τα ψηλά στον Ελληνικό Αθλητισμό, εκεί που τους αξίζει. Οι πρόσφατες όμως ανατρεπτικές εξελίξεις στη δομή του πρωταθλήματος και νέες ανάγκες ενισχυμένης χρηματοδότησης, υποχρέωσαν τη σημερινή Διοίκηση να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου, η οποία όμως δεν είχε αποτελέσματα.
 
Η ΠΑΕ Χανιά οφείλει πλέον να αποτιμήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχει σήμερα στη διάθεσή της και να ξεκινήσει εγκαίρως το σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022-2023).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz