ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Blue Club: Επίσκεψη στο Resolution Digital Printing Solutions

Μία ακόμη επιχείρηση που στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά μέσω του Blue Club επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας το βράδυ της Τετάρτης (17/11).

Οι ποδοσφαιριστές Μάριος Καψάλης, Νίκος Σόμογλου και ο γενικός διευθυντής Γιώργος Τουλουπάκης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη, βρέθηκαν στο Resolution Digital Printing Solutions.

Στον χώρο υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη την αντιπροσωπεία της ομάδας μας η κ. Σοφία Γολσουσίδου (graphic designer, photographer), δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Resolution Digital Printing Solutions, στο οποίο λειτουργεί και το Artisti, όπου πραγματοποιούνται σεμινάρια ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά. Παράλληλα έδωσε τις ευχές της στην ομάδα μας για επίτευξη των στόχων της.

ΤΟ RESOLUTION CREATIVE DESIGN STUDIO

Το Resolution Digital Printing Solutions βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 81 στα Χανιά (τηλ. 2821028627) και προσφέρει έκπτωση 10% στους κατόχους της κάρτας προνομίων Blue Passion.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι οι εξής: εκτυπώσεις – αυτοκόλλητα – ταπετσαρίες – έντυπα – κάρτες – προσκλητήρια σχεδιασμός – προτάσεις διακόσμησης και εφαρμογή –  χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα – έργα τέχνης.

Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ BLUE PASSION

Αποκτήστε την κάρτα προνομίων Blue Passion και κερδίστε προνόμια και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας μέσω του ⇒Blue Club.

Η συγκεκριμένη κάρτα θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του “Blue Club” της ομάδας ελκυστικά προνόμια, όπως:

√ Αποκλειστικές προσφορές στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.
√ Στήριξη στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης “Πάθος για Ζωή” με 1€ χορηγία της ομάδας για κάθε εγγραφή νέου μέλους.
√ Παροχές για το Παιδί στο Δίκτυο Ακαδημιών της ομάδας “Πάθος για το Αύριο”.
√ Εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με το ειδικό σήμα “Blue Partner”.
√ Κάθε επιχειρηματίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί το ίδιο «Πάθος που Αξίζει» με την κορυφαία ομάδα των Χανιωτών δεν έχει παρά να γίνει δωρεάν “Blue Partner” της. Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τη διαδικασία προβολής της επιχείρησής του μέσα από το προωθητικό πρόγραμμα της νέας κάρτας “Blue Passion”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Ιούλ 2024

Παίκτης της ομάδας μας ο Γιούρι Πούλμανς

19 Ιούλ 2024

Λήξη συνεργασίας με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές

15 Ιούλ 2024

Νέα μεταγραφή o Αλέξανδρος Σαφαρίκας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz