ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Blue Club: Επίσκεψη στο Μελίτη Cafe

Το Μελίτη Cafe Νεροκούρου 32 επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας. Τα καταστήματα Μελιτη (11 στο σύνολο) είναι ανάμεσα στους υποστηρικτές της ΠΑΕ Χανιά μέσω του Blue Club.

Τα κορίτσια του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης Ιδομενέας Γεωργεδάκης υποδέχτηκαν θερμά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Σταύρο Γαϊτάνη και Γιάννη Σκέντζο, που συνοδεύονταν από τον γενικό διευθυντή Γιώργο Τουλουπάκη και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη.

Το κέρασμα στην αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ήταν πλούσιο και… πρωτεϊνούχο, αφού άπαντες δοκίμασαν και τις μπάρες Power Pro.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΛΙΤΗ

Τα καταστήματα Μελίτη παρέχουν όλα τα… καλούδια στον καταναλωτή. Τα καταστήματα διαθέτουν αρτοζαχαροπλαστείο και από νωρίς το πρωί ο καθένας μπορεί να απολαύσει τον καφέ του, αλλά και χορταστικές τροφές (σφολιάτες, σάντουιτς) για να ξεκινήσει γευστικά η μέρα του.

Παράλληλα ένα μεγάλο τμήμα των μαγαζιών είναι μίνι – μάρκετ για τα καθημερινά είδη κάθε νοικοκυριού, ενώ λειτουργεί και κέντρο Τύπου για εφημερίδες, περιοδικά.

Μεταξύ άλλων στα Μελίτη θα βρείτε: καφέ, σφολιατοειδή, σάντουιτς, ποτά, αναψυκτικά, χυμοί, κοκτέιλ, ροφήματα, τρόφιμα, ζαχαρώδη, τσιγάρα, καπνό, εφημερίδες, περιοδικά, χαρτικά, απορρυπαντικά.

Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ BLUE PASSION

Αποκτήστε την κάρτα προνομίων Blue Passion και κερδίστε προνόμια και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας μέσω του ⇒Blue Club.

Η συγκεκριμένη κάρτα θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του “Blue Club” της ομάδας ελκυστικά προνόμια, όπως:

√ Αποκλειστικές προσφορές στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.
√ Στήριξη στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης “Πάθος για Ζωή” με 1€ χορηγία της ομάδας για κάθε εγγραφή νέου μέλους.
√ Παροχές για το Παιδί στο Δίκτυο Ακαδημιών της ομάδας “Πάθος για το Αύριο”.
√ Εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με το ειδικό σήμα “Blue Partner”.
√ Κάθε επιχειρηματίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί το ίδιο «Πάθος που Αξίζει» με την κορυφαία ομάδα των Χανιωτών δεν έχει παρά να γίνει δωρεάν “Blue Partner” της. Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τη διαδικασία προβολής της επιχείρησής του μέσα από το προωθητικό πρόγραμμα της νέας κάρτας “Blue Passion”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz