ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Blue Club: Επίσκεψη στο κατάστημα NEOSTROM στα Χανιά

Οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας συνεχίστηκαν την Πέμπτη (21/10).

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Χανιά επισκέφτηκε το κατάστημα NEOSTROM στα Χανιά (Πλατεία Κολοκοτρώνη 4-6), με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Αδαμάκη να υποδέχεται με θέρμη τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Αποστόλη Στίκα, τον γενικό διευθυντή Γιώργο Τουλουπάκη και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη, προσφέροντας τους πολύτιμες πληροφορίες για τα στρώματα και ένα πολύτιμο δώρο για έναν καλύτερο και πιο άνετο… ύπνο!

Η NEOSTROM

Από το 1978 η NEOSTROM φροντίζει με τα προϊόντα της να κάνει πιο ποιοτικό, αναζωογονητικό και χαλαρωτικό τον ύπνο μας με στρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση.

Η NEOSTROM βλέπει τους πελάτες µε αίσθημα ευθύνης, λειτουργεί με επαγγελματισμό και χρησιμοποιεί πάντα άριστα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ολα τα προϊόντα κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της NEOSTROM στο Ηράκλειο Κρήτης και αυτό δίνει τη δυνατότητα της άμεσης και σωστής εξυπηρέτησης των πελατών.

Η εταιρεία ενημερώνεται συνεχώς για κάθε καινοτομία από τη διεθνή αγορά και ανανεώνει συστηματικά τις γνώσεις της στον τομέα του στρώματος με αποτέλεσμα να παράγει στρώματα και αξεσουάρ ύπνου υψηλών προδιαγραφών και ανώτερης ποιότητας, ανεβάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά!

Τα καταστήματα της NEOSTROM στην Κρήτη:

Χανιά:
-Πλατεία Κολοκοτρώνη 4-6
Tηλ./Fax: 28210 40065

Ηράκλειο:
-Λεωφόρος Δημοκρατίας 81
Tηλ./Fax: 2810 236434

-Λεωφόρος Κνωσσού 94A
Tηλ./Fax: 2810 324444

Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ BLUE PASSION

Αποκτήστε την κάρτα προνομίων Blue Passion και κερδίστε προνόμια και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας μέσω του ⇒Blue Club.

Η συγκεκριμένη κάρτα θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του “Blue Club” της ομάδας ελκυστικά προνόμια, όπως:

√ Αποκλειστικές προσφορές στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.
√ Στήριξη στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης “Πάθος για Ζωή” με 1€ χορηγία της ομάδας για κάθε εγγραφή νέου μέλους.
√ Παροχές για το Παιδί στο Δίκτυο Ακαδημιών της ομάδας “Πάθος για το Αύριο”.
√ Εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με το ειδικό σήμα “Blue Partner”.
√ Κάθε επιχειρηματίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί το ίδιο «Πάθος που Αξίζει» με την κορυφαία ομάδα των Χανιωτών δεν έχει παρά να γίνει δωρεάν “Blue Partner” της. Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τη διαδικασία προβολής της επιχείρησής του μέσα από το προωθητικό πρόγραμμα της νέας κάρτας “Blue Passion”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz